Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. novembra 2022, 14:22
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Darčekové predmety Balenciaga: Pelech pre psa za 1 200 eur či pivová plechovka ako držiak na sviečku v cene 550 eur

Darčekové predmety Balenciaga: Pelech pre psa za 1 200 eur či pivová plechovka ako držiak na sviečku v cene 550 eur
Zdroj: Balenciaga
MÓDA BALENCIAGA
Uložiť Uložené

Vedenie francúzskeho módneho domu predstavilo sériu bizarných produktov s astronomickou cenou, ktoré budú k dispozícii len obmedzený čas.

Nie je novinkou, že módne domy okrem kolekcií oblečenia, obuvi, doplnkov, parfumov alebo kozmetiky predávajú aj kusy nábytkov, textílie či dekorácie. O netradičnú novinku sa tentoraz postaralo vedenie značky Balenciaga, keď predstavilo sériu darčekových predmetov z bežného života s astronomickými cenami. 

Gruzínsky návrhár Demna Gvasalia nás opätovne presvedčil, že jeho fantázia je bez hraníc a svoje bláznivé nápady dokáže zhmotniť do reálnej podoby.

Balenciaga
Zdroj: Balenciaga
Odporúčané
Balenciaga a Adidas si pýtajú 3 000 eur za topánky spojené s nohavicami. Novej kolekcii dominuje latex a športové súpravy Balenciaga a Adidas si pýtajú 3 000 eur za topánky spojené s nohavicami. Novej kolekcii dominuje latex a športové súpravy 3. novembra 2022, 18:30

Výsledkom sú extravagantné dizajny klasických predmetov, ako napríklad držiaka na sviečku v podobe pivovej plechovky s cenou 550 eur, hrejivého psieho pelechu v cene 1 200 eur, súpravy vianočných ozdôb za 1 500 eur, podložky na cvičenie za skoro 400 eur alebo porcelánovej čajovej súpravy za približne 1 000 eur.

Súčasťou kolekcie sú aj podložky pod poháre, posteľná bielizeň, dekoratívne vankúše s logom módneho domu, pásky či mydlo na ruky. 

V prípade záujmu sú jednotlivé produkty dostupné v online obchode Balenciaga, avšak len obmedzený čas. V galérii sú detailné fotografie všetkých predmetov vrátane spomínaného pelechu pre psa, sklenených pohárov na víno či cestovného pohára na nápoje. 

BalenciagaBalenciagaBalenciagaBalenciaga
Zobraziť galériu
(23)
Domov
Zdieľať
Diskusia