Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. októbra 2022, 10:13
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

VIDEO: Nahnevaný Ronaldo ešte pred skončením zápasu odišiel protestne do šatne. Tréner si ho chce zavolať na koberček

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL MANCHESTER UNITED PREMIER LEAGUE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odignoroval aj fanúšikov, ktorí si s ním chceli dať „high five“. Svojím protestným gestom úplne zatienil víťazstvo Manchestru United.

Včerajšiu výhru Manchestru United proti Tottenhamam Hotspur (2 : 0) v rámci 12. kola anglickej Premier League úplne zatienil nahnevaný Cristiano Ronaldo a jeho protestný odchod do šatne ešte pred samotným skončením riadneho hracieho času zápasu.

Ako informuje The Sun, niektorí fanúšikovia červených diablov sa nad týmto gestom pohoršovali a portugalského útočníka nazvali „urážlivým deckom“. 37-ročného Ronalda nahneval fakt, že počas zápasu nenastúpil a celý čas sedel na lavičke pre náhradníkov.

Keď United v druhom polčase vyčerpal všetky striedania, frustrovaný Ronaldo opustil štadión ešte pred záverečným hvizdom rozhodcu a odišiel do šatne. Odignoroval aj fanúšikov, ktorí si s ním chceli dať „high five“.

Portugalská futbalová hviezda podľa všetkého ani nebola pripravená nastúpiť na ihrisko, o čom svedčila aj drahá náušnica v jeho uchu, s ktorou by ho tam ani nepustili. Medzičasom sa k tomuto gestu vyjadril aj tréner Manchestru Erik ten Hag, ktorý sa podľa jeho slov s Ronaldom o tom ešte porozpráva.

Odporúčané
SÚŤAŽ: Kúp si čokoládu a stretni futbalové hviezdy Neymara jr., Virgila van Dijka alebo Harryho Kanea. Takto sa zapojíš SÚŤAŽ: Kúp si čokoládu a stretni futbalové hviezdy Neymara jr., Virgila van Dijka alebo Harryho Kanea. Takto sa zapojíš 1. mája 2024, 11:00

„Videl som ho, ale nerozprávali sme sa o tom. Budem to riešiť zajtra, nie dnes, keď oslavujeme toto víťazstvo. Teraz sa potrebujeme zregenerovať,“ povedal na margo svojho nespokojného zverenca holandský tréner.

Domov
Zdieľať
Diskusia