Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2022, 15:18
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Amazon začal nakrúcať 2. sériu Rings of Power. Nový Zéland vymenili tvorcovia za Veľkú Britániu

Amazon začal nakrúcať 2. sériu Rings of Power. Nový Zéland vymenili tvorcovia za Veľkú Britániu
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Nakrúcanie novej série sa začalo ešte pred skončením tej prvej. Čo všetko vieme?

Magazín The Hollywood Reporter informuje, že podľa ich zdrojov začala spoločnosť Amazon nakrúcať 2. sériu seriálu Rings of Power v pondelok. Štáb však nenájdeš na Novom Zélande, ale vo Veľkej Británii. Nakrúcanie 2. série presunuli z dôvodu šetrenia peňazí. Na malebné prírodné úkazy Nového Zélandu tak môžeš v 2. sérii zabudnúť. 

Odporúčané
Rings of Power: Vieme, ako vznikol Mordor a kto a kde je Sauron? Nová časť mala skvelé súboje a atmosféru z Pána prsteňov Rings of Power: Vieme, ako vznikol Mordor a kto a kde je Sauron? Nová časť mala skvelé súboje a atmosféru z Pána prsteňov 1. októbra 2022, 16:30

Druhá séria by mala mať opäť osem epizód, no tvorcovia seriálu nič ďalšie neprezradili. Je možné, že sa o nových hereckých posilách a ďalších detailoch dozvieme viac, keď skončí prvá séria. Stane sa tak budúci týždeň v piatok (14. 10.), keď vyjde záverečná ôsma časť. 

Amazon nakrúcal prvú sériu neuveriteľných 18 mesiacov, za čo sčasti môže aj pandémia, v dôsledku ktorej sa nakrúcanie odkladalo a predlžovalo. Nakrúcanie druhej série bude kratšie, no určite nečakaj, že sa premiéry dočkáme ešte v roku 2023. 

Rings of Power
Zdroj: Amazon Prime Video
Domov
Zdieľať
Diskusia