Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2022, 22:29
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

O čom bude piata časť House of the Dragon? Čaká nás svadba alebo vojna?

O čom bude piata časť House of the Dragon? Čaká nás svadba alebo vojna?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

Krátke video ukazuje, na čo sa môžeme tešiť v piatej časti House of the Dragon.

Televízia HBO vydala krátke video zobrazujúce udalosti ďalšej epizódy seriálu House of the Dragon. O týždeň v pondelok uvidíme už piatu epizódu, pričom je možné, že práve v nej tvorcovia vymenia herečky Millie Alcock a Emily Carey, ktoré hrajú Rhaenyru a Alicent.

Odporúčané
4. časť House of the Dragon dokazuje, že lepší fantasy seriál sme nevideli už roky. Priprav sa na incest, sex a politické intrigy 4. časť House of the Dragon dokazuje, že lepší fantasy seriál sme nevideli už roky. Priprav sa na incest, sex a politické intrigy 12. septembra 2022, 17:30

Ďalšie epizódy totiž zobrazia udalosti neskorších rokov, takže tieto detské a mladé postavy stvárnia starší herci. Ešte predtým sa však Westeros rozhodne, či vstúpi do obdobia mieru alebo do vojny. Kľúčom k tomu všetkému je princezná Rhaenyra, ktorá sa stále nevydala.

Politické manželstvo s Leanorom Velaryonom môže spevniť vzťah Velaryonovcov s Targaryenovcami, ktorý je naštrbený. Zábery nižšie ti napovedia, kam sa bude dej uberať, no neboj sa, žiadne spoilery v ňom nie sú.

Domov
Zdieľať
Diskusia