Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2022, 7:59
Čas čítania 2:41
Dominik Vetrák

Sleduj výborný trailer na prvý triler od Marvelu – Secret Invasion. Máme info o zložení tímu Thunderbolts aj o nových záporákoch

Sleduj výborný trailer na prvý triler od Marvelu – Secret Invasion. Máme info o zložení tímu Thunderbolts aj o nových záporákoch
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SECRET INVASION
Uložiť Uložené

Sleduj skvelý trailer na seriál Secret Invasion, ktorý Disney začne vysielať na Disney+ niekedy v roku 2023.

Marvel počas akcie D23 oslavujúcej spoločnosť Disney oznámil viacero noviniek. Medzi ne patrí aj prvý trailer na seriál Secret Invasion, ktorý má byť žánrovo politickým a krimi trilerom. Slovo triler a Marvel veľmi nejde dokopy, no skvelý trailer nižšie ťa presvedčí o opaku. 

Hlavné roly stvárnia Samuel L. Jackson ako Nick Fury, Ben Mendelsohn v úlohe Talosa z rasy Skrull a Emilia Clarke v dnes ešte neznámej role. Secret Invasion v komiksoch opisuje udalosť, v ktorej na Zem prídu členovia mimozemskej rasy Skrull. Tí pred dlhými rokmi zajali významné ľudské osobnosti, prebrali ich fyzickú podobu a začali sa pripravovať na plán ovládnutia našej planéty.

Odporúčané
Rings of Power: Ktoré postavy Pána prsteňov uvidíme v seriáli, ako vznikol a  zanikol Númenor a kde sú Aragornovi predkovia? Rings of Power: Ktoré postavy Pána prsteňov uvidíme v seriáli, ako vznikol a zanikol Númenor a kde sú Aragornovi predkovia? 10. septembra 2022, 9:30

S touto mimozemskou rasou sme sa v Marvel Cinematic Universe zoznámili v snímke Captain Marvel. Ako sme videli v podtitulkovej scéne seriálu WandaVision, Skrullovia prenikli na významné politické a vládne pozície. Na rozdiel od komiksov sú však vo svete Marvelu Skrullovia kladní hrdinovia, takže dej seriálu môže prekvapiť aj komiksových čitateľov. Seriál chválila aj herečka Cobbie Smulders, ktorej postava agentky Hillovej bude mať dôležitú rolu.


Podľa nej je seriál veľmi napínavý, keďže diváci nikdy nebudú vedieť, kto je skutočný a kto je Skrull, takže si všetky postavy dávajú pozor, komu dôverujú. Dôležitú rolu bude mať aj herec Don Cheadle ako War Machine.

Jeho seriál Armor Wars uvidíme na streamovacej službe neskôr. V seriáli si okrem spomínaných hercov zahrala aj Kingsley Ben-Adir (The OA, Peaky Blinders) či Olivia Colman (The Crown, The Favourite). Secret Invasion začne vychádzať na Disney+ v roku 2023.

Ďalším trailerom, ktorý Marvel ukázal, bol špeciál Werewolf by Night. Na Disney+ bude mať premiéru 7. októbra a zameria sa na príšery a iné komiksové postavy vrátane Man Thing. Pôjde o retro hororovú „vyvražďovačku“.

Návštevníci udalosti videli aj nové zábery z filmu Black Panther: Wakanda Forever, seriálu Echo, v ktorom budú aj Daredevil a Kingpin, a filmu The Marvels (pokračovanie Captain Marvel). Bol to však bonus exkluzívne pre nich, takže tieto videá neuvidíme. Vďaka týmto záberom vieme aspoň to, prečo sa Ms. Marvel na konci seriálu z ničoho nič vymenila za Captain Marvel. Niečo totiž spôsobilo, že si vymenia miesta vo vesmíre vždy, keď jedna z nich použije svoje schopnosti. 

Odporúčané
KOMENTÁR: Marvel sa totálne potopil už pred Secret Invasion. Lepšie seriály by nakrútila aj Markíza KOMENTÁR: Marvel sa totálne potopil už pred Secret Invasion. Lepšie seriály by nakrútila aj Markíza 3. augusta 2023, 10:30

Marvel mimo to potvrdil, že 18-dielnu prvú sériu Daredevila začnú nakrúcať už v roku 2023. V tom istom roku začnú nakrúcať aj seriál Armor Wars, kde bude hlavnou postavou Rhodey alias War Machine (Don Cheadle). Seriál bude priamo nadväzovať na udalosti seriálu Secret Invasion. 

Šéf Marvelu Kevin Feige potvrdil, že film Fantastická štvorka bude režírovať Matt Shakman (WandaVision), no stále sme sa nedozvedeli, ktorí herci budú hrať slávnych komiksových hrdinov. 

Veľkým prekvapením bolo aj odhalenie hlavného záporáka snímky Captain America: New World Order. Bude ním Leader, postava zo snímky Incredible Hulk. Aj tentoraz ju bude hrať Tim Blake. V snímke uvidíme aj novú izraelskú hrdinku menom Sabra v podaní herečky Shira Haas.

Finálnym odhalením bolo zloženie tímu Thunderbolts. Ide o supervojakov a superhrdinov ochotných robiť nemorálne veci a zašpiniť si ruky tam, kde by ako Avengeri nemohli. Vo filme budú Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kerleynko), Yelena Belova/Black Widow (Florence Pugh), The Winter Soldier (Sebastian Stan) a zrejme aj nejaké ďalšie postavy. 

Thunderbolts
Zdroj: Marvel Studios

Tvorcovia seriálu Loki prezradili, že dej druhej série sa začne presne tam, kde sa skončila prvá. Jednu z nových postáv hrá herec Ke Huy Quan (Everything, Everywhere, All At Once). Premiéry sa dočkáme v priebehu roka 2023.

Odporúčané
RECENZIA: Secret Invasion – najhlúpejší seriál od Marvelu, ktorý nemal nikdy vzniknúť RECENZIA: Secret Invasion – najhlúpejší seriál od Marvelu, ktorý nemal nikdy vzniknúť 26. júla 2023, 17:00

Na záver tu máme seriál Ironheart o geniálnej vedkyni Riri Williams, ktorá sa stane nástupkyňou Iron Mana a ešte pred premiérou seriálu v roku 2023 ju uvidíme v snímke Black Panther: Wakanda Forever. Tvorcovia seriálu potvrdili, že herec Anthony Ramos hrá záporáka menom The Hood a že seriál zobrazí boj technológií s mágiou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia