Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2022, 22:13
Čas čítania 0:56
Eduard Starkbauer

Nový trailer filmu Black Adam odhaľuje dôležité detaily. Môžeme sa tešiť na Justice Society of America

Nový trailer filmu Black Adam odhaľuje dôležité detaily. Môžeme sa tešiť na Justice Society of America
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BLACK ADAM
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson bude mať proti sebe skutočne silných protivníkov.

Zatiaľ čo spoločnosť Warner Bros. len nedávno zrušila plánované veľkofilmy Batgirl či Scoob!: Holiday Haunt a zo stremingovej platformy HBO Max odstránila už vyše 30 animákov, film Black Adam o záporákovi z vesmíru DC sa dočkal už druhého traileru. O stvárnenie Black Adama prejavoval „The Rock“ dlhodobo záujem a podieľal sa aj na produkcii.

Ukážky z filmu v hlavnej role s Dwaynom Johnsonom poodhaľujú fascinujúce detaily a naznačujú celkovú atmosféru príbehu o ústrednom nepriateľovi Shazam, informuje Collider. Okrem výbuchov všetkého druhu, úderných hlášok a naznačenia psychologického profilu hlavného protagonistu sme sa v druhom traileri dočkali aj postavy Amandy Wallerovej známej ako „The Wall“.

Drsnú postavu, ktorú stvárnila Viola Davis, poznajú fanúšikovia DC už zo série Suicide Squad. Z traileru sa zdá, že Amanda Waller zohrá rolu protivníčky Black Adama, pracujúcu v legendárnom tíme Justice Society of America (JSA). Ide o najstaršiu partiu superhrdinov v komiksovej histórii a patrí do nej aj „The Cyclone“ v podaní Quintessy Swindell a „Atom Smasher“ stvárnený Noahom Centineom.

Odporúčané
RECENZIA: Black Adam RECENZIA: Black Adam 20. októbra 2022, 15:30

Film o Shazamovi zaznamenal v roku 2019 značný komerčný úspech. Black Adam je jeho ústredný nepriateľ a premiéra filmu o ňom je naplánovaná na 21. október. Snímku režíroval Jaume-Collet Serra, ktorý s Dwaynom Johnsonom naposledy spolupracoval v roku 2021 na filme Jungle Cruise.

Domov
Zdieľať
Diskusia