Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2022, 11:04
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Anyu Taylor-Joyovú obklopujú okultisti na čele so šéfkuchárom Ralphom Fiennesom. Ten hosťom luxusnej reštaurácie servíruje smrť

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA THE MENU
Uložiť Uložené

Pravidlá tejto hry nie sú známe. Hosťom reštaurácie však ide o život.

Margot a Tyler v podaní hollywoodskych mladých hviezd Anye Taylor-Joyovej a Nicholasa Houlta sa v komediálnom horore The Menu vydávajú na opustený ostrov. V prostredí luxusnej reštaurácie Hawthorne so šéfkuchárom Slowikom, ktorého hrá Ralph Fiennes, ich čaká nielen špičková gastronómia, ale tiež smrť. 

Mysterióznu atmosféru filmu podčiarkuje skutočnosť, že diváci netušia, s akými pravidlami majú v tejto smrtonosnej hre počítať. Prvému úmrtiu z hostí nechcú hlavní hrdinovia ani veriť, no neskôr zistia, že budú musieť naozaj bojovať o svoje životy. Miestny personál totiž svojho šéfa poslúcha na slovo a z upútavky pôsobia dojmom vražedného kultu.

The Menu režíroval Mark Mylod (Succession) a scenáristickými ingredienciami film obohatil Will Tracy (Succession). V komediálnom horore okrem vyššie menovaných osobností súčasnej kinematografie uvidíš hercov, ako John Leguizamo, Janet McTeerová, Hong Chauová, Aimee Carrerová či Judith Lightová. Slovenská premiéra je plánovaná na 17. november 2022.

Anketa:
Páči sa ti Ralph Fiennes ako záhadný šéfkuchár?
Vyzerá skvelo.
Môže byť.
Nič extra.
Vyzerá skvelo.
61 %
Môže byť.
27 %
Nič extra.
12 %
Domov
Zdieľať
Diskusia