Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2022, 18:13
Čas čítania 1:03
Denisa Šútorová

Adidas a Gucci prekvapili spoločným logom a pútavou kolekciou. Najlacnejším modelom sú ponožky za 235 dolárov

Adidas a Gucci prekvapili spoločným logom a pútavou kolekciou. Najlacnejším modelom sú ponožky za 235 dolárov
Zdroj: adidas
MÓDA MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Spolupráca Gucci x Adidas predstavila široké spektrum športových modelov, ktoré sú skvelým oživením streetstylového šatníka. V kolekcii plnej žiarivých farieb vás upútajú najmä športové teplákové bundy a tenisky Gazelle.

Po úspešnej spolupráci s Oura Ring sa luxusný taliansky módny dom Gucci rozhodol staviť na spoluprácu so športovou značkou Adidas.

Kreatívny riaditeľ módneho domu Alessandro Michele sa okrem toho postaral aj o celkom nové logo, ktoré nápadito zdobí všetky modely extravagantnej kolekcie. Pozorujeme tak kombináciu štvorlístka Adidas či troch pásikov s názvom a monogramom Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook)

Spolupráca Gucci x Adidas predstavila široké sprektrum športových modelov, ktoré sú skvelým oživením streetstajlového outfitu. V kolekcii plnej žiarivých farieb vás upútajú najmä športové teplákové bundy a šortky zhotovené z luxusnej žakárovej látky. Zaujímavé zhotovenie majú aj mikinové šaty, klasické tričká či tenisky. Okrem toho spolupráca priniesla aj športové klobúčiky, tašky, semišové mokasíny či dokonca náramky. 

Gucci x adidas predstavili farebnú kolekciu, ktorá je dokonalým oživením streetstajlového outfitu.Gucci x Adidas predstavili farebnú kolekciu, ktorá je dokonalým oživením streetstylového outfitu.Spolupráca Gucci x Adidas predstavila farebnú kolekciu, ktorá je dokonalým oživením streetstylového šatníka.Gucci x Adidas predstavili farebnú kolekciu, ktorá je dokonalým oživením streetstylového outfitu.
Zobraziť galériu
(8)

Celkom nový rozmer dostal aj jeden z najikonickejších modelov tenisiek Adidas Gazelle, ktorý si v 60. rokoch vybudoval skvelú povesť najmä svojou výkonnostnou funkciou vďaka praktickému tvaru a skvelej podrážke. Táto obuv bola obľúbená najmä u hráčov squashu a bedmintonu, časom však do popkultúry prenikla ako súčasť streetstylového šatníka. Nové modely sú obohatené o monogram Gucci v elegantných zemitých farbách, no nájdete ich aj v ružovej, červenej a modrej farebnej palete v koženom a semišovom zhotovení.

Ikonické tenisky Adidas Gazelle zdobí monogram Gucci. Model tak dostáva celkom nový rozmer.
Ikonické tenisky Adidas Gazelle zdobí monogram Gucci. Model tak dostáva celkom nový rozmer. Zdroj: adidas

Cenová kategória modelov sa však približuje skôr k cenovej kategórii Gucci ako tej značky Adidas. Za bavlnené džersejové tričko zaplatíš 750 dolárov, za športovú tašku 2 790 dolárov a za žakárový top 1 200 dolárov. Ceny športovej bundy sa pohybujú okolo 2 500 dolárov. Najlacnejšou položkou kolekcie sa tak stávajú ponožky v hodnote 235 dolárov.

Kolekcia je dostupná na oficiálnych stránkach značiek Gucci a Adidas

Anketa:
Čo hovoríš na novú kolekciu Gucci x Adidas?
Dosť dobrá spolupráca! 
Nič moc.
Dosť dobrá spolupráca! 
51 %
Nič moc.
49 %
Domov
Zdieľať
Diskusia