Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
20. júla 2022, 11:49
Čas čítania 0:44

Hľadaný väzeň je stále na úteku. Polícia použila jeho pyžamové nohavice ako pachovú stopu pre psov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Podľa informácií televízie Markíza si odpykáva trest za krádež a poškodzovanie cudzej veci, no trestaný bol už viackrát.

Tridsaťtriročný väzeň Stanislav Oračko, ktorý v utorok (19. 7.) utiekol z väznice v Ružomberku, nebol vo väzení prvýkrát. Podľa informácií televízie Markíza si odpykáva trest za krádež a poškodzovanie cudzej veci, no trestaný bol už viackrát.

V utorok od rána pracoval so spoluväzňami pri Lúčkach. Čistili a natierali kovové konštrukcie. Vonku mohol pracovať takzvane bez priameho stráženia, pri ktorom sú kontrolovaní len nepravidelne.   

„Potvrdzujeme, že v raňajších hodinách sa nedovolene vzdialil z vonkajšieho pracoviska s dohľadom 33-ročný odsúdený, súdom zaradený v strednom stupni stráženia,“ uviedla Monika Kacvinská, hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže.

Z miesta prác sa dal väzeň najpravdepodobnejšie na útek smerom na sever k obci Kalameny. Vidno tu ešte jeho pyžamové nohavice, ktoré polícia použila ako pachovú stopu pre psov. V širšom okolí miesta úteku polícia kontrolovala všetky nákladné a osobné vozidlá. 

19. júla 2022, 10:44 Čas čítania 0:27 AKTUÁLNE: Pátranie po väzňovi z Ružomberka, ktorému sa podarilo utiecť. Nesnažte sa ho zadržať, upozorňuje polícia AKTUÁLNE: Pátranie po väzňovi z Ružomberka, ktorému sa podarilo utiecť. Nesnažte sa ho zadržať, upozorňuje polícia

Podľa polície ide o muža strednej postavy s hnedými očami a čiernymi vlasmi. Na pravom pleci má tetovanie a jeho ľavé predlaktie zdobí jazva. Trestanec môže byť ozbrojený a nebezpečný. Ak máš o jeho pobyte akékoľvek informácie, volaj na telefónne číslo 158. Polícia však upozorňuje, aby sa občania nepokúšali muža zadržať.

Domov
Zdieľať
Diskusia