Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
19. júla 2022, 10:44
Čas čítania 0:27

AKTUÁLNE: Pátranie po väzňovi z Ružomberka, ktorému sa podarilo utiecť. Nesnažte sa ho zadržať, upozorňuje polícia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ak by si mal o utečencovi akékoľvek informácie, volaj na číslo 158.

Polícia pátra po väzňovi Stanislavovi Oračkovi, ktorý dnes utiekol z pracoviska v obci Kalameny. Trest si odpykáva vo väzení v Ružomberku. Podľa polície ide o muža strednej postavy s hnedými očami a čiernymi vlasmi. Na pravom pleci má tetovanie a jeho ľavé predlaktie zdobí jazva.

Trestanec môže byť ozbrojený a nebezpečný. Ak máš o jeho pobyte akékoľvek informácie, volaj na telefónne číslo 158. Polícia však upozorňuje, aby sa občania nepokúšali muža zadržať.

2. júla 2022, 9:30 Čas čítania 10:17 Zavraždili a znásilnili aj deti. 10 najdlhšie väznených Slovákov odsúdených na doživotie Zavraždili a znásilnili aj deti. 10 najdlhšie väznených Slovákov odsúdených na doživotie

Oračko narodený 11. novembra 1988 z pracoviska utiekol dnes ráno o 8.30 h oblečený vo väzenskom úbore – v montérkovej súprave s modrým pásom na chrbte a naboku nohavíc. Na sebe mal tiež oranžové tričko. Je však možné, že si medzičasom zaobstaral iné šatstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia