Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
3. júla 2022, 13:30
Čas čítania 4:01
Richard Balog

Toto sú najlepšie teniskové novinky od známych značiek. Priprav sa na svieže Nike Dunk Low aj futuristické línie od Adidas

Toto sú najlepšie teniskové novinky od známych značiek. Priprav sa na svieže Nike Dunk Low aj futuristické línie od Adidas
Zdroj: Sneaker Freaker
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Doplň svoju zbierku tenisiek o páry, ktoré posunú tvoje outfity na úplne novú úroveň.

Najväčší výrobcovia tenisiek predstavujú nové modely, respektíve vyhotovenia ako na bežiacom páse a zachytiť všetky je prakticky nemožné. Vďaka spolupráci s online obchodom Footshop držíme krok s dobou a vybrali sme najlepšie novinky, ktoré sú ako stvorené na nasledujúce týždne a mesiace vďaka sviežim farebným kombináciám aj ľahkým materiálovým úpravám.

Bez ďalších slov sa presunieme k samotnému výberu štýlových párov tenisiek, vďaka ktorým povýšiš svoje každodenné outfity na úplne nový level. Stačí si vybrať svojho favorita.

Kompletná ponuka obuvi, oblečenia aj doplnkov v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola na vybrané produkty v online obchode Footshop akcia do výšky 25 %. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Zabudni na predsudky voči šľapkám a ovládni tohtoročné leto v modeloch Birkenstock, Y-3 alebo Rick Owens DRKSHDW   Zabudni na predsudky voči šľapkám a ovládni tohtoročné leto v modeloch Birkenstock, Y-3 alebo Rick Owens DRKSHDW 26. júna 2022, 9:00

Reebok Zig Kinetica 2.5 117,95 € 

Technológia, pokrok a výnimočnosť – týmito tromi slovami najlepšie charakterizujeme tenisky Reebok Zig Kinetica 2.5, v ktorých trávil množstvo času aj Conor McGregor predtým, ako prestúpil ku konkurenčnej značke Adidas. 

Silueta je určená na každodenné nosenie v uliciach, ale krok vedľa ich kúpou neurobíš ani v prípade, že hľadáš obuv na behanie, respektíve do posilňovne. V tomto prípade nás okrem samotných línií baví aj farebná schéma bielej, čiernej a zelenej, ktorá nás vrátila naspäť do obdobia 90. rokov minulého storočia. 

Reebok Zig Kinetica 2.5
Zdroj: Footshop

New Balance 550  122,95 €

Vedenie spoločnosti New Balance našlo v modelovom rade 550 poklad. Silueta v retro basketbalovom štýle prekonala všetky vyhotovenia modelu Dunk Low a v súčasnosti ide o najhorúcejšie tenisky na trhu. 

V ponuke online obchodu Footshop je k dispozícii čierny variant z kože, ktorý využiješ na množstvo spôsobov nielen v lete. V prípade, že ťa New Balance 550 oslovili, potom nad ich kúpou dlho nerozmýšľaj, možno budú vypredané a prečo zbytočne platiť o desiatky eur viac? Jack Harlow odporúča všetkými desiatimi. 

New Balance 550
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Bold W  122,95 € 

Návrhári spoločnosti Adidas Originals neustále vymýšľajú nové vyhotovenia a úpravy pôvodných modelov s tromi prúžkami. Inak tomu nie je ani v prípade ikonickej siluety Forum, ktorú vyzbrojili o hrubú podrážku. 

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

Výsledkom je štýlová silueta vo sviežom farebnom vyhotovení, ktoré je ako stvorené na letné obdobie. Kombinácia bielej s fialovou je skvelá a skvelo dopĺňa masívne tvary tenisiek s koženým zvrškom. Ak hľadáš obuv s príjemným pomerom ceny a výkonu, ide o ideálnu voľbu pre teba. 

Adidas Originals Forum Bold
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova 132,95 €

Tím návrhárov zahalil do príbuzných farebných odtieňov aj čerstvú novinku v portfóliu značky Adidas Originals. Model s názvom Oznova sa nesie na vlnách svojho predchodcu Ozweego, ale dostal o niečo agresívnejšie línie, výraznejšie plastové prvky a tiež hrubšiu podrážku.

Výsledok je skvelý a tenisky sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach za férovú cenu. Doplň svoju zbierku o tento originálny kúsok skôr, ako ho uvidíš na každom kroku. 

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low LX W  135 €

Šťavnaté novinky na letné mesiace predstavilo aj vedenie spoločnosti Nike, a to aj v podobbe siluety Dunk Low LX zahalenej do svetlých tónov s kontrastnými žltými a hnedými panelmi. K dispozícii je len v ženských veľkostiach za 135 eur, čo je viac ako férová suma vzhľadom na použité materiály. 

Farebná schéma s prívlastkom Banana je doplnená aj o malú grafiku ovocia na bočnej strane tenisiek, čo pôsobí veľmi príjemne. Z nášho pohľadu ide o jedny z najatraktívnejších vyhotovení modelu Dunk Low v posledných mesiacoch. 

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low W „Lavender“  139,95 €

Na kombináciu bielej s fialovou stavili aj v spoločnosti Nike a išlo o správny krok. Návrhári dopriali ikonickej siluete Air Force 1 Low sviežu farebnú schému, pričom fialovú využili len na lemovanie prešívaných časti tenisiek. 

Odporúčané
TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance  TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance 3. apríla 2024, 17:30

Biely látkový podklad síce bude citlivejší voči nepriaznivému počasiu aj následnej údržbe, ale výsledný vzhľad tohto modelu určite stojí za to. Ak by sme si mohli vybrať len jeden pár tenisiek z dnešného výberu, išlo by práve o tieto univerzálne krásky. Škoda, že sú k dispozícii len v ženských veľkostiach. 

Nike Air Force 1 Low
Zdroj: Footshop

Nike Cortez x Union Los Angeles  145 €

Spolupráce medzi značkou Nike a obchodom Union v Los Angeles sú zárukou kvality a dôkazom je aj špeciálne upravená verzia modelu Cortez, ktorý môžeš poznať napríklad z filmu Forrest Gump. 

Obe strany tentoraz stavili kartu na farebnú schému v pastelových tónoch s logom amerického športového giganta v kontrastnej červenej farbe. Za sumu 145 eur získaš limitovaný pár tenisiek, ktorý neuvidíš na každom druhom kamarátovi a perfektne vyšperkuje tvoje letné aj jesenné outfity. 

Nike Cortez
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 „Light Madder Root“  149,95 €

Silueta Air Max 1 je našou srdcovou záležitosťou a sme radi, že sa konečne objavuje na pultoch obchodov častejšie a vo väčších množstvách. V ponuke online obchodu Footshop sme objavili pár s prívlastkom Light Madder Root, ktorý je zahalený do živých farieb a očarí aj náročných zberateľov tenisiek.  

Kombinácia oranžovej, modrej a zelenej je na prvý pohľad bizarná, ale vyzerá viac ako dobre. Rovnako pozitívne hodnotíme aj netradičnú materiálovú úpravu z kože, zo semišu a syntetických tkanín. K dispozícii je v mužských veľkostiach za sumu 150 eur.

Nike Air Max 1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 W „Safari Cobblestone“  175 €

Model Air Max 1 má vo výbere dvojnásobné zastúpenie, a to aj vďaka týmto kráskam s prívlastkom Safari Cobblestone, ktoré sú určené pre ženy. Návrhári doplnili nadčasové línie tenisiek o vzor, ktorý napodobňuje kameň a svetlomodrú vlnovku z oboch strán.

Odporúčané
Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur 29. marca 2024, 15:30

Cena je v tomto prípade vyššia ako pri mužskom variante, ale odmenou za to je množstvo detailov a prémiové materiály. Ak hľadáš výnimočný kúsok, potom musí byť tvoja voľba jasná. 

Nike Air Max 1
Zdroj: Footshop

New Balance 990  224,95 €

Našou poslednou dnešnou voľbou sú New Balance 990, ktoré patria medzi najpredávanejšie tenisky v posledných rokoch, a to nielen v Škandinávii. Spomedzi viacerých farebných vyhotovení v ponuke online obchodu Footshop sme vybrali tmavomodrý variant s priedušným látkovým zvrškom, ktorý ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. 

Vďaka pohodlnej podrážke s technológiou ENCAP® sú skvelým spoločníkom na dlhé prechádzky v mestskom prostredí. Cena na úrovni 225 eur je priamo úmerná ich kvalite. 

New Balance 990
Zdroj: Footshop

BONUS

Converse Sponge CX Crater  127,95 €

Neodolali sme a vo výbere figurujú aj tieto hybridné tenisky s logom Converse, ktoré sú ako z inej galaxie. Ak ťa omrzeli letné modely ako Yeezy Foam Runner alebo rôzne varianty od Crocs™, možno prídeš na chuť obuvi s názvom Sponge CX Crater s gumenou podrážkou, ktorá plynulo prechádza do konštrukcie pre ponožkovú vložku. Cena na úrovni 130 eur je v súčasnosti príjemný štandard.

Converse Sponge CX Crater
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Biele tenisky sú povinnou výbavou počas letných mesiacov. Objav najkrajšie páry od značiek Adidas, Nike alebo Puma Biele tenisky sú povinnou výbavou počas letných mesiacov. Objav najkrajšie páry od značiek Adidas, Nike alebo Puma 18. júna 2022, 8:30
Domov
Zdieľať
Diskusia