Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2013, 15:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pain & Gain je už za rohom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako si vedie Pain & Gain v zrahraničných kinách a kedy ho konečne uvidíme aj my?

Pain & Gain je už za rohom

To, že Pain & Gain príde do našich kín s veľkým meškaním už znechutilo mnoho ľudí. No o pár dní si už aj my budeme môcť užiť film na bielom plátne a čo je lepšie, už teraz vieme, že sa jedná o jeden z tých lepších počinov režiséra Michaela Baya. V zahraničí obdržal celkom pozitívne ohlasy a napr. aj na CSFD si drží pekných 79%. Zahrajú si Mark Wahlberg, Dwayne „The Rock" Johnson, Anthony Mackie, či Tony Shalhoub (Monk).



Čo sa týka filmu samotného, pokiaľ nemáte radi Bayov štýl natáčania (megalomanstvo, žiadna škaredá žena atď.), s veľkou pravdepodobnosťou sa vám Pain & Gain páčiť nebude. Humorne pojatý snímok zachytáva príbeh troch kamarátov, ktorí sa rozhodnú ľahko a rýchlo zbohatnúť. Unesú bohatého Danielovho (Wahlberg) klienta a za kufor peňazí ho oslobodia. Všetko sa ale pokazí a nasleduje smršť nepríjemných udalostí. Koncept filmu nemuseli vymýšľať žiadni scenáristi, keďže sa jedná o skutočný príbeh. Film zarobil 50 miliónov pri rozpočte 20 miliónov dolárov. Čo si o najnovšej Bayovke myslíte vy? Zájdete do kina už 8. augusta?

Pain & Gain je už za rohom

Pain & Gain je už za rohom

Pain & Gain je už za rohom

Pain & Gain je už za rohom

Vyhraj vstupenky do kina pre seba a kamaráta kdekoľvek na SR - klikni sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia