Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 11:30
Čas čítania 3:24
Martin Adam Pavlík

PLAYLIST TÝŽDŇA: Emotívne balady Caluma Scotta, album s 30 skladbami od Logica aj zmena štýlu britských indie-rockerov Foals

PLAYLIST TÝŽDŇA: Emotívne balady Caluma Scotta, album s 30 skladbami od Logica aj zmena štýlu britských indie-rockerov Foals
Zdroj: Refresher/Matúš Zeťák
HUDBA HUDBA METAL PLAYLIST TÝŽDŇA RAP TOP 5 HUDOBNÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Zisti, aká nová hudba tento týždeň vyšla a stojí za vypočutie.

Aby si sa cez víkend nenudil a mal čo počúvať, aj tento týždeň sme pre teba spravili výber tých najlepších hudobných noviniek. V tom minulom napríklad Max Richter potešil citlivé duše nahrávkou The New Four Seasons, na ktorej fascinujúco prekomponoval Vivaldiho.

Francúzsky virtuóz Yann Tiersen sa začal viac hrať so syntetizátormi a pripomenul sa ďalším avantgardným inštrumentálnym albumom 11 5 18 25 18. Na druhej strane mainstreamové publikum rozradostil raper Machine Gun Kelly singlom More Than Life. Slušnú dávku dobrej muziky sme však dostali aj na domácej pôde.

Slovák Jakub Tirčo zo skupiny Heľenine Oči predstavil v rámci svojho sólového projektu druhý singel Hiraeth z pripravovaného albumu Alaska. Aby toho nebolo málo, začínajúca bratislavská schoegazová kapela Nov vydala podmanivé a originálne debutové EP s názvom Anatómia chobotnice. Metalistov zase uspokojili nemeckí „thrasheri“ Kreator. Po piatich rokoch vydali v poradí už pätnástu štúdiovku Hate Über Alles.

Domov
Zdieľať
Diskusia