Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2022, 14:38
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš TASR

AKTUÁLNE: V bratislavskom internáte našli mŕtvu 21-ročnú študentku, polícia začala konať

NEWS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Polícia zatiaľ k prípadu neuviedla žiadne podrobnosti.

V piatok predpoludním našli v izbe študentského domova Mladá garda v Bratislave študentku prvého ročníka bez známok života. Prípad vyšetruje polícia, potvrdili hovorca Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Juraj Rybanský aj bratislavská polícia.


„Môžeme potvrdiť, že dnes predpoludním našli v izbe študentského domova Mladá garda v Bratislave študentku prvého ročníka bez známok života. Prípad vyšetruje polícia, ktorá bude poskytovať ďalšie informácie. Slovenská technická univerzita vyslovuje hlboké poľutovanie a vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým,“ uviedol Rybanský. Študentský domov Mladá garda je internátom STU.


Úmrtie potvrdila aj bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. „Polícia sa v súčasnosti týmto prípadom zaoberá,“ doplnila Šimunková. 

Obeťou je 21-ročná študentka, polícia už začala trestné stíhanie vo veci v súvislosti s usmrtením. 

Odporúčané
Obeťou v bratislavskom internáte je 21-ročná študentka. Prípad vyšetrujú ako usmrtenie Obeťou v bratislavskom internáte je 21-ročná študentka. Prípad vyšetrujú ako usmrtenie 3. júna 2022, 16:33
Domov
Zdieľať
Diskusia