Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022, 17:32
Čas čítania 0:41
Jana Chovancová

Ruská štátna televízia: Rusko je nútené demilitarizovať nielen Ukrajinu, ale už aj celé NATO

NEWS NATO RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT
Uložiť Uložené

„V tom zmysle, že sa začala skutočná vojna. Ba čo viac, je to tretia svetová vojna,“ vyhlásila ruská moderátorka.

V rozhovore s divákmi prokremeľská moderátorka Oľga Skabejevová naznačila, že Rusko čelí situácii, keď bude nútené „demilitarizovať“ NATO. Uvádza to na sociálnej sieti ukrajinská spravodajská webová stránka Ukraine World.

„Možno nastal čas priznať, že špeciálna operácia Ruska na Ukrajine sa zrejme skončila. V tom zmysle, že sa začala skutočná vojna. Ba čo viac, je to tretia svetová vojna,“ konkretizovala moderátorka Oľga. 

„Sme nútení demilitarizovať nielen Ukrajinu, ale celé NATO,“ vyhlásila.

Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba uviedol, že Ukrajina potrebuje ťažké zbrane, aby mohla účinne bojovať proti ruským útočníkom na východe krajiny. Počas živého vysielania otázok a odpovedí s používateľmi Twitteru povedal aj to, že mierové rokovania s Ruskom v skutočnosti neprebiehajú.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Americký prezident Joe Biden poprel tvrdenia o tom, že USA zvažujú vyslanie raketových systémov dlhého doletu na Ukrajinu, čo by mohlo spôsobiť jej neúspech. 

Domov
Zdieľať
Diskusia