Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti SLOVNAFT.
5. mája 2022, 17:00
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

Po Bratislave sa môžeš bicyklovať neobmedzene za menej ako 1 euro mesačne. Slovnaft BAjk ponúka zvýhodnené predplatné

Po Bratislave sa môžeš bicyklovať neobmedzene za menej ako 1 euro mesačne. Slovnaft BAjk ponúka zvýhodnené predplatné
Zdroj: Slovnaft
ZAUJÍMAVOSTI BICYKLE BRATISLAVA ELEKTROBICYKLE ŠPORT ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Vysvetlíme ti, ako služba funguje.

Bratislavský mestský bikesharing Slovnaft BAjk štartuje štvrtú cyklistickú sezónu s iniciatívou Nestoj v zápche, sadni na BAjk a ponúka zvýhodnený ročný program pre všetkých. Po Bratislave si môžeš zajazdiť so zľavneným predplatným iba za 9,90 eura ročne, ponuka však platí iba do konca mája. Povieme ti, ako to celé funguje. 

Ročný lístok KLASIK platí 12 mesiacov a môžeš si užívať polhodinové jazdy neobmedzene, to znamená, že mesiac bicyklovania ťa vyjde menej ako 1 euro. Stačí, ak bicykel zadokuješ do 36 minút od výberu zo stojana a následne po opätovnom odomknutí môžeš jazdiť ďalšiu polhodinu. Výhodné predplatné si jednoducho vybavíš na stránke slovnaftbajk.sk alebo cez mobilnú apku Slovnaft BAjk do 31. mája (vrátane), nájdeš ho v štandardnej ponuke lístkov a nepotrebuješ žiadny zľavový kód.

Viac informácií
Slovnaft
Zdroj: Slovnaft

„Túto sezónu chceme rozbicyklovať celé hlavné mesto. Motiváciou sadnúť na BAjk môže byť aj zvýhodnené ročné predplatné. So zlacneným lístkom vychádza mesiac jazdy na menej ako euro. Sieť 99 dokovacích staníc pokrýva osem mestských častí. O servis bicyklov a ich dostupnosť sa stará každý deň technický tím. Myslím, že každý, kto skúsil jazdu na BAjku, potvrdí, že Bratislava je krajšia zo sedla nad dvoma kolesami,“ hovorí Anton Molnár, riaditeľ Komunikácie spoločnosti Slovnaft.

Počas letnej sezóny nájdeš v Bratislave až 600 bicyklov – k dispozícii budú od Rače po Draždiak či od Karlovej Vsi po Vrakuňu. Bicykel si môžeš zobrať z ktorejkoľvek dokovacej stanice a odložiť ho do najbližšieho stojana, kapacity si prehľadne skontroluješ cez apku alebo web

Dokovacie stanice chránia BAjky pred poškodením či ukradnutím a zároveň udržiavajú poriadok vo verejnom priestore. Stojany sú upravené tak, aby bolo dokovanie ešte jednoduchšie, bicykel navedieš do koľajnice na stojane a BAjk uzamkneš zámkom.

Nový cenník (platný od 2. mája do 31. mája 2022):
Denný lístok – 6 EUR
Mesačný lístok – 9 EUR
Ročný KLASIK lístok (zlacnený) – 9,90 EUR
Ročný PREMIUM lístok – 38,40 EUR
Zisti viac

Domov
Zdieľať
Diskusia