Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2022, 15:06
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Margot Robbie je Barbie. Sleduj prvý obrázok z filmu a teš sa na budúcoročnú premiéru

Margot Robbie je Barbie. Sleduj prvý obrázok z filmu a teš sa na budúcoročnú premiéru
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BARBIE
Uložiť Uložené

„I'm a Barbie girl, in the Barbie world...“. Premiéra snímky Barbie je naplánovaná na júl 2023.

Hollywoodske štúdio Warner Bros. vydalo prvý obrázok z očakávaného filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig (The Little Women). Titulnú postavu bábiky od spoločnosti Mattel hrá Margot Robbie (Suicide Squad), populárna a krásna hollywoodska herečka, ktorá sa do roly nesmierne hodí. Presvedč sa sám na prvom obrázku nižšie.

Odporúčané
5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 26. apríla 2022, 10:30

Jej priateľa, slávneho metrosexuála Kena, hrá Ryan Gosling (Blade Runner 2049). Okrem nich si vo filme zahrajú aj Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Issa Rae, Michael Cera, Will Ferrell a mnohí ďalší.

Scenár napísala Greta Gerwig spoločne s Noahom Baumbachom (Marriage Story) a premiéra je naplánovaná na 21. júla 2023, a teda v rovnaký deň, v ktorý premiéruje vojnová dráma Oppenheimer od režiséra Christophera Nolana.

Margot Robbie Barbie
Zdroj: Warner Bros.

Je to zaujímavé, keďže režisér Christopher Nolan skončil spoluprácu so štúdiom Warner Bros. pre ich plány s HBO Max a streamovaciu službu dokonca nazval najhoršou na svete. Dlhoročná spolupráca sa tak ukončila a Nolan natáča film Oppenheimer pre štúdio Universal. Naplánovať očakávaný film Barbie na rovnaký deň, v aký Christopher Nolan plánuje vydať Oppenheimer, sa zdá byť príliš veľká náhoda.

Domov
Zdieľať
Diskusia