Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2022, 16:32
Čas čítania 0:27
Daniel Mikolášik TASR

Výtržník na detskom ihrisku vo Svätom Jure ohrozoval skupinku mladíkov strelnou zbraňou. Pýtal od nich peniaze

NEWS POLÍCIA SR STRELNÉ ZBRANE
Uložiť Uložené

19-ročnému Jurajovi muž priložil k pravému uchu strelnú zbraň a dvakrát z nej vystrelil.

Muž so strelnou zbraňou ohrozoval skupinu mladíkov vo Svätom Jure. K incidentu došlo v piatok (22. 4.) večer na detskom ihrisku. Polícia o tom informovala na Facebooku, začala stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.


Neznámy muž podľa slov polície žiadal od skupinky peniaze. Postupne udrel 18-ročného Petra, 19-ročného Damiána a 19-ročného Michala do tváre. Následne vytiahol z nohavíc doposiaľ nezistenú krátku strelnú zbraň, ktorú priložil 19-ročnému Jurajovi k pravému uchu a dvakrát z nej vystrelil,“ uviedla polícia.

„Keď na neho Juraj zakričal, neznámy muž z miesta ušiel,“ dodala polícia. Michalovi vraj spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Pezinok začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva,“ uzavrela polícia na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia