Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom. 
22. apríla 2022, 17:30
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Boli sme sa pozrieť na párty v metaverze. Virtuálny koncert Borisa Brejchu si môžeš užiť aj ty a zadarmo

HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA METAVERZUM VIRTUÁLNA REALITA
Uložiť Uložené

Predstavíme ti, ako to vyzerá na Telekom Electronic Beats.

Vieš si predstaviť ako vyzerá párty v metaverze? Telekom ako prvý operátor na svete predstavil akciu Telekom Electronic Beats (TEB), ktorá sa bude odohrávať vo virtuálnom klube Beatland. Stalo sa ti niekedy, že sa chceš na nejakom evente odviazať, ale obávaš sa, čo si budú ľudia okolo myslieť? Tak v tomto prípade to tvoj problém nebude, pretože do virtuálneho sveta vstúpiš ako avatar, môžeš vyskúšať tie najbláznivejšie outfity a tanečné pohyby. 

Nemusíš nikam cestovať, kupovať si lístky ani mať špeciálnu výbavu – na párty sa dostaneš prostredníctvom bežného smartfónu či počítača. Stačí sa jednoducho pripojiť na hernú platformu Roblox, ktorú TEB využíva. Môžeš sa tešiť na hlavného headlinera svetoznámeho DJ-a Borisa Brejchu, ktorý bude ako avatar hrať od 22. 4. do 24. 4., naživo vystúpi 22. 4. o 19.00 a o 20.00 h, zvyšné dni si jeho sety vypočuješ zo záznamu. Boris Brejcha nebude jediný DJ, na evente vystúpia aj ďalší dvaja umelci.

Pripoj sa

Okrem skvelého koncertu si organizátori pripravili pre teba niekoľko aktivít, aby si si naozaj mohol vyskúšať život v digitálnej podobe. Čo všetko môžeš robiť a aké možnosti ponúka virtuálny klub, sme ti predstavili už v našom predošlom článku

Doba sa neustále mení, hranice nášho hmotného sveta prekračujú do virtuálnej reality. O tom, ako môže umenie a zábava fungovať v metaverze, sa môžeš presvedčiť už teraz, pripoj sa na Telekom Electronic Beats, vytvor si svojho avatara a vychutnaj si sety Borisa Brejchu.

Domov
Zdieľať
Diskusia