Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. apríla 2022, 12:25
Čas čítania 1:00
Martin Adam Pavlík

McGregor nie je relevantný, vraví súčasný šampión UFC, ktorého sebavedomý Ír vyzýva na zápas

McGregor nie je relevantný, vraví súčasný šampión UFC, ktorého sebavedomý Ír vyzýva na zápas
Zdroj: Getty Images/Steve Marcus
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR KAMARU USMAN MMA SPRÁVY ZO SVETA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Usman ešte v UFC nenašiel premožiteľa.

O návrate írskeho MMA zápasníka Conora McGregora do klietky sa šepká, odkedy pridal na Instagram videá z tréningu. Vrátiť by sa mal v lete tohto roka. Ako píše Yahoo! Sports, sebavedomý Ír ešte minulý mesiac vystrkoval rožky a vravel, že svoj najbližší zápas v UFC chce o titul, a to vo velterovej divízii. 

Podľa športového portálu si McGregor verí na súčasného šampióna, ktorým je Kamaru Usman. Ten v UFC ešte nenašiel premožiteľa a jeho celková bilancia je dvadsať výhier a len jediná prehra. Na druhej strane Ír má dve prehry v rade (v ľahkej váhe). Vo velterovej divízii však naposledy dokázal zdolať v roku 2020 Donalda Cerroneho.  

Conor McGregor.
Conor McGregor. Zdroj: TASR/AP/John Locher

The Notorious sa vyjadril, že sa chce stať prvým zápasníkom v histórii, ktorý získa titul v troch rôznych váhových kategóriách (je držiteľom opasku v perovej a ľahkej divízii). „Cítim sa veľký. Cítim sa silný. Cítim sa zdravý. (...) Čo Usman urobí? Kde je tu nebezpečenstvo? Nevidím nebezpečenstvo,“ klasicky provokoval McGregor.

Írsky zápasník utrpel ťažké zranenie, zlomeninu nohy, v poslednom dueli s Dustinom Poirierom. Usman si však nerobí z jeho rečí príliš ťažkú hlavu. V rozhovore pre TMZ Sports totiž povedal, že McGregor preňho nie je vôbec relevantný. Bude ním až vtedy, keď porazí nejakého silného súpera.

Kamaru Usman.
Kamaru Usman. Zdroj: Getty Images/Alex Menendez


„V poslednom čase v rámci športu neurobil nič,“ povedal o McGregorovi Usman. Narážal pravdepodobne na to, že všetky veci, ktorými pritiahol pozornosť médií, boli incidenty či bitky. Naposledy bol zadržaný za nebezpečnú jazdu. Kamaru Usman by sa mal v klietke najbližšie pobiť v odvete s Leonom Edwardsom, ktorý je dvojkou velterovej divízie.

Domov
Zdieľať
Diskusia