Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s kultúrnym centrom Nová Cvernovka
13. apríla 2022, 10:30
Čas čítania 1:06
Jana Mikysová

Máš chuť poriadne sa vytancovať? Príď na techno párty Nočná do Novej Cvernovky

Máš chuť poriadne sa vytancovať? Príď na techno párty Nočná do Novej Cvernovky
Zdroj: Nová Cvernovka
HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA
Uložiť Uložené

Svoje „sety“ zahrajú mexická producentka a dídžejka Lokier, Slovenka SJ yellow a domáci rezidenti Peal a Matwe.

Máš chuť pretancovať celú noc, a keď počuješ techno, nehovoríš nie? Okrem toho, že tento piatok bude sviatok, máš o dôvod navyše, prečo sa naň tešiť. Veľký piatok bude totiž v bratislavskej Novej Cvernovke venovaný práve rovným beatom a populárnej akcii Nočná

Tentoraz sa na Nočnej predvedie mexická dídžejka a producentka Lokier, momentálne sídliaca v mekke techna – v Berlíne. Spolu s ňou zahrajú aj dídžejka SJ yellow pochádzajúca zo Slovenska a rezidenti Nočnej Peal a Matwe

kúpiť vstupenky
nová cvernovka, techno, nočná
Zdroj: Facebook/Nová Cvernovka

Nočná bude v plnej kapacite 

Dobrou správou je, že po sérii rôznych pandemických opatrení sa konečne môže odohrať párty Nočná vo svojej plnej kapacite. Usporiadatelia odkazujú, že sa tancuje za Ukrajinu, keďže techno môže byť skvelým spôsobom, ako si vyčistiť hlavu, a silnú podporu ukázala aj samotná scéna. 

Lokier prinesie atmosféru berlínskych klubov 

Nočná Nová Cvernovka
Producentka a dídžejka Lokier. Zdroj: Mai Nestor

Už teraz sa dá s istotou povedať, že dídžejka a producentka Lokier ti nedovolí odísť z parketu. Jej hudobná produkcia aj samotné „sety“ sú charakteristické rôznymi žánrovými a subžánrovými variáciami. Kombinuje industriálne techno, EBM, trance a môžeš u nej započuť aj výrazné synťáky doplnené o energickú elektroniku. 

Odohrala sety vo svetoznámych kluboch, počnúc berlínskym Berghainom až po Faust v Soule, a dá sa povedať, že bola takmer v každom kúte sveta. Jej produkciu nájdeš vo vydavateľstve LightStrike, ktoré sama založila.

lokier, nová cvernovka. nočná, techno
Zdroj: Lokier press

Roztancujú ťa aj SJ yellow, Peal a Matwe 

O zábavu sa postará aj dídžejka SJ yellow, Slovenka aktuálne žijúca v Prahe, a rezidenti, ktorí nesmú chýbať na Nočnej – Peal a Matwe. Priprav sa preto na poriadny rave s rýchlym BPM a so setmi plnými skvelých trackov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SJ yellow (@sj.yellow)

Všetky dôležité informácie nájdeš aj v udalosti na Facebooku alebo na webe Novej Cvernovky. Akcia je prístupná iba od 18 rokov. 

kúpiť vstupenky
Domov
Zdieľať
Diskusia