Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2022, 11:48
Čas čítania 0:48
Ivan Koribanič

VIDEO: Jediný ukrajinský tank terorizoval celú kolónu ruských jednotiek. Tie ho spočiatku nevedeli nájsť

VIDEO: Jediný ukrajinský tank terorizoval celú kolónu ruských jednotiek. Tie ho spočiatku nevedeli nájsť
Zdroj: Twitter/reprofoto
NEWS RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT UKRAJINA VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Ukrajinská posádka medzitým stihla vystreliť ďalší náboj. Ten však skončil v priľahlom lese.

Sám vojak v poli. Aj tak by sa dal opísať príbeh ukrajinského tanku, ktorý dokázal destabilizovať celý ruský konvoj. Informáciu priniesol Unilad.

Na videu, ktoré sa šíri sociálnymi sieťami, je vidieť, ako ukrajinský tank T-64 zaútočil na kolónu ruských obrnených vozidiel. Nemal pritom žiadnu podporu ďalších vojakov či tankov. Jeho výhodou bolo dobré maskovanie medzi domami.

Na videu vidno, ako ukrajinský tank zaskočil ruskú kolónu. Tej chvíľu trvalo, kým dokázala nepriateľské vozidlo lokalizovať.


Ukrajinská posádka medzitým stihla vystreliť ďalší náboj. Ten však skončil v priľahlom lese. Jeho explózia naznačuje, že šlo o vysoko výbušný náboj.

Ukrajinský tank následne otočil kanón a vystrelil ešte raz. Zasiahol ďalšie ruské vozidlo. To vyvolalo spätnú paľbu zo zadnej časti kolóny. Ďalej vidno, ako ruský vojak vystrelí protitankovú strelu, ktorou však trafí len dom.

Odhaduje sa, že zábery pochádzajú ešte z 31. marca a ukrajinský tank mal zaútočiť na ruské jednotky, ktoré sa sťahovali z regiónu. Z videa však nie je zrejmé, ako skončila posádka ukrajinského tanku.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia