Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2022, 9:33
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

Prvá fotka z 3. série Zaklínača a opis očakávaných udalostí. Natáčanie je už v plnom prúde

Prvá fotka z 3. série Zaklínača a opis očakávaných udalostí. Natáčanie je už v plnom prúde
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

O Ciri má záujem viacero mocných vladárov a čarodejníkov.

Koncom marca tvorcovia seriálu Zaklínač odštartovali natáčanie 3. série. Netrvalo pritom dlho a fanúšikom ponúkli prvú fotografiu z pľacu, na ktorej vidno Anyu Chalotra (Yennefer), Freyu Allan (Ciri) a Henryho Cavilla (Geralt) sediacich neďaleko členov štábu a zamrznutého jazera.

Netflix divákom ponúkol aj prvý opis deja novej série, ktorý však je pomerne všeobecný. Ciri sa pre svoje schopnosti, ktoré nedávno objavila, ocitá v nebezpečí. Keďže jej po krku idú králi, ambiciózni mágovia aj rôzne príšery, Geralt a Yenna sa ju snažia ochrániť.

Spoločne cestujú do Aretuzy a dúfajú, že v akadémii prídu na to, ako pracovať s jej schopnosťami. Namiesto toho ich však čaká zrada. Otázkou zostáva, nakoľko zostanú scenáristi verní knižnej predlohe, respektíve z koho v konečnom dôsledku spravia hlavnú zápornú postavu.

To, že sa neboja od základov zmeniť niektoré dôležité postavy, sme videli aj na príklade zaklínača Eskela. Toho dôverne poznajú najmä fanúšikovia hernej série Zaklínača od štúdia CD Projekt Red, ktoré, mimochodom, pracuje na úplne novej ságe, kde možno uvidíme aj novú zaklínačskú školu.

Domov
Zdieľať
Diskusia