Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2022 o 20:00
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

TOP 3 v piatok: Novinár Denníka N vytiahol zbraň, Kulkovský odchádza z Facebooku, jedlo z IKEY bude dostupné aj cez donášku

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie články dnešného dňa.

Novinár Denníka N vytiahol zbraň

Novinár Denníka N Tomáš Forró sa dostal do konfliktu s miestnym podnikateľom v oblasti stavebníctva v Trnave, informuje Plus 7 dní. Majiteľovi stavebnej firmy pravdepodobne prekážalo, ako novinár zaparkoval pred veterinárnou klinikou. Konflikt vyústil až do momentu, keď Forró vytiahol strelnú zbraň a namieril ňou na podnikateľa.

„Polícia v Piešťanoch prijala trestné oznámenie a vykonáva prvotné úkony. Zbraň, ktorú mala osoba v čase incidentu pri sebe, sme v zmysle zákona zaistili. K zraneniu osôb pri skutku nedošlo. Z dôvodu možného zmarenia vyšetrovania zatiaľ nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie. Urobíme tak ihneď, keď to situácia dovolí,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Trnava Mária Linkešová.

Kulkovský odchádza z Facebooku

Počas pandémie pomáhal rozbiehať viacero iniciatív, napomínal influencerov a veľmi často vysvetľoval, prečo je dôležité dať sa zaočkovať. Dnes primár interného oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Považskej Bystrici Milan Kulkovský odkazuje, že mu dva roky stačili a jeho pohár trpezlivosti pretiekol. 

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022 o 20:00

„To, čo sa však rozbehlo v posledné dni, už ďalej nedokážem znášať a akceptovať. Útoky na mňa a na moje okolie väčšinou od tých, ktorí doteraz neveria v existenciu kovidu a očkovanie považujú za genocídu, už prekročili hranicu toho, čo som ochotný vďaka nemalej podpore verejnosti zniesť,“ napísal.

Milan Kulkovský
Zdroj: Facebook/Milan Kulkovský

Jedlo z IKEY bude dostupné aj cez donášku

Wolt informoval o ďalšej novinke, s ktorou prichádza od piatka 1. apríla. Cez známu donáškovú službu Wolt si v Bratislave môžeš objednať aj špeciality z obľúbeného švédskeho reťazca IKEA.

V ponuke nájdeš trvanlivé potraviny, ako napríklad dezerty a sušienky, snacky, rôzne prílohy, nápoje alebo mrazené potraviny, ako ryby či legendárne mäsové i bezmäsité guľôčky. Minimálna výška nákupu z IKEY je stanovená na 10 eur. Počas prvého týždňa budú môcť všetci zákazníci využiť bezplatné doručenie v rámci oblastí doručenia v Bratislave.

ikea
Zdroj: Wikimedia/Kgbo/volně k užití/ilustrační fotografie

Instagramový post dňa: Internet sa baví na Matovičovi

Igor Matovič sa dnes zastal Willa Smitha v súvislosti s incidentom na odovzdávaní cien Oscar. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia