Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2022 o 15:48
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Novinár Denníka N tvrdí, že sa mu pre parkovanie vyhrážali smrťou. Na šoféra „mafiánskej dodávky“ vytiahol zbraň

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Novinár Denníka N Tomáš Forró sa dostal do konfliktu s ľuďmi, ktorí na neho údajne zaútočili. V snahe ubrániť sa vraj vytiahol strelnú zbraň, ktorú má v legálnej držbe.

Novinár Denníka N Tomáš Forró sa dostal do konfliktu s miestnym podnikateľom v oblasti stavebníctva v Piešťanoch, informuje Plus 7 dní. Majiteľovi stavebnej firmy pravdepodobne prekážalo, ako novinár zaparkoval pred veterinárnou klinikou. Konflikt vyústil až do momentu, keď Forró vytiahol strelnú zbraň a namieril ňou na podnikateľa.

„Polícia v Piešťanoch prijala trestné oznámenie a vykonáva prvotné úkony. Zbraň, ktorú mala osoba v čase incidentu pri sebe, sme v zmysle zákona zaistili. K zraneniu osôb pri skutku nedošlo. Z dôvodu možného zmarenia vyšetrovania zatiaľ nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie. Urobíme tak ihneď, keď to situácia dovolí,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Trnava Mária Linkešová.

Podrobnosti zatiaľ nie sú známe, prípad však už rieši polícia. Portál Plus 7 dní sa s novinárom spojil. Forró vysvetlil, že na mieste zaparkoval, pretože tam nebola žiadna dopravná značka. „Šiel som s mačkou k veterinárovi a pri mojom aute sa pristavila taká mafiánska dodávka.“ Následne došlo k hádke a potom aj k fyzickému vyhrážaniu sa.

Odporúčané
KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach 3. októbra 2024 o 16:30

Novinár tvrdí, že sa mu vyhrážali smrťou a podnikateľovi údajne pomáhal aj ďalší človek so železnou tyčou. Zbraň podľa svojich slov použil na svoju obranu

Podnikateľ, ktorý dnes kontaktoval viaceré médiá, tvrdí, že mu Forró vložil svoju zbraň do úst, pričom mu poranil peru. Túto informáciu však nie je možné overiť, Forró ju odmietol komentovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia