Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2022, 8:21
Čas čítania 1:37
Martin Adam Pavlík

TV JOJ prichádza so streamovacou službou JOJ play. Nájdeš v nej napríklad nový seriál Ultimátum s Véghom a Koleníkom

TV JOJ prichádza so streamovacou službou JOJ play. Nájdeš v nej napríklad nový seriál Ultimátum s Véghom a Koleníkom
Zdroj: Televízia JOJ
FILMY A SERIÁLY SLOVENSKO SPRÁVY Z DOMOVA TV JOJ
Uložiť Uložené

Konkurenčný boj medzi TV JOJ a Markízou pokračuje.

V utorok sme ťa informovali o tom, že slovenský streamingový trh sa znova rozšíri. Od júna si totiž budeš môcť vybrať aj z ponuky Disney+, pričom za mesiac ťa bude stáť len necelých osem eur.

Ako píše portál Živé.sk, s novinkou prichádza aj televízia JOJ, ktorá už v piatok 1. apríla spustí službu JOJ play. Tešiť sa tak môžeš napríklad na reláciu Bez servítky či populárne seriály Nemocnica, Hranica, Profesionáli, Hotel, Nový život, Prázdniny alebo Slovania. 

Seriál Slovania.
Seriál Slovania. Zdroj: Televízia JOJ


TV JOJ ponúkne dve verzie služby. Prvá bude zadarmo a nájdeš v nej vlastnú tvorbu TV JOJ, pár zahraničných titulov, živé vysielanie JOJ, JOJ Plus a Wau, ale aj možnosť zakúpenia filmov za doplatok. Obsah budeš môcť sledovať na jednom zariadení. Počas prvého týždňa bude divákom fungovať aj živé vysielanie staníc z balíčka Premium. 

Premium verzia ťa vyjde na 3,99 eura mesačne, pričom od 1. apríla do 31. mája platí zvýhodnená cena 2,99 eura. Ak si však v tomto období používatelia podľa TV JOJ predplatia tento balík, zľavu 25 percent budú mať navždy, teda až do zrušenia predplatného zákazníkom.

Klient v tomto balíku získa prístup k vlastnej tvorbe TV JOJ, zahraničným filmom bez reklamy či k živému vysielaniu JOJ, JOJ Plus, Wau, JOJ Šport, ale aj JOJko, JOJ Cinema, CS Film, CS Mystery a CS History. Predplatné budeš môcť využiť naraz až na štyroch zariadeniach.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Televízia týmto krokom jasne reaguje na svojho najväčšieho konkurenta na trhu, ktorým je TV Markíza. Tá investuje do služby Voyo, kde nájdeš v súčasnosti rôzne filmy, domáce seriály či rôzne relácie a reality šou. Ak si ich nestihneš pozrieť v televízii naživo, všetko nájdeš pokope práve tam a môžeš to dobehnúť zo záznamu.

Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum.
Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum. Zdroj: archív TV JOJ


Televízia okrem toho potvrdila, že chce v rámci JOJ play ponúknuť divákom vybrané tituly skôr, než sa objavia v televíznom vysielaní. Medzi ne bude patriť napríklad aj najnovší seriál Ultimátum, kde hrajú aj Ján Koleník či MMA zápasník Attila Végh. Každý nový diel vyjde na platforme 7 dní pred TV premiérou, avšak len v platenej verzii.
 

Filmy aj seriály z ponuky si budeš môcť pozrieť so slovenským alebo českým dabingom. Televízia sľubuje aj rozsiahly program pre deti v podobe rozprávok či náučných relácií. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia športu. JOJ play ponúkne prenosy z turnajov či zo závodov obľúbených aj menej známych športov. Postupne vraj prinesie aj obsah z Oktagonu.

Ako na záver dodáva portál Živé.sk, JOJ play bude možné sledovať na webe play.joj.sk. Rovnako budú sprístupnené aplikácie pre Android a iOS. 

Domov
Zdieľať
Diskusia