Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2022, 12:51
Čas čítania 0:49
Tímea Krauszová

Postava Elliota Pagea prejde v 3. sérii Umbrella Academy tranzíciou

Postava Elliota Pagea prejde v 3. sérii Umbrella Academy tranzíciou
Zdroj: Borderline Entertainment
NEWS ELLIOT PAGE LGBT+ NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Postava obľúbeného herca prejde tranzíciou.

Postava herca Elliota Pagea prejde v tretej sérii The Umbrella Academy zmenou. Po novom bude transrodový herec stvárňovať Viktora Hargreevesa, aby tak tvorcovia reflektovali tranzíciu, ktorou Page v posledných rokoch prešiel. Herec sa o novinku podelil na Instagrame, viac informácií priniesol Netflix.

Transrodová postava

Na Netflixe si momentálne môžeš pozrieť prvé dve série seriálu The Umbrella Academy. Tretia séria má premiéru plánovanú na 22. júna 2022. V tej si už Page zahrá Viktora, jeho postava prejde tranzíciou, teda zmenou pohlavia. Nie je jasné, ako bude tranzícia vyzerať, keďže v prvých dvoch sériách scenár s touto možnosťou evidentne nepočítal.

Page prvýkrát otvorene povedal, že je transrodový, v decembri 2020 na sociálnych sieťach. Predstavil sa ako Elliot a preferuje zámená on alebo oni. Už v roku 2014 pritom ako Ellen Page verejne priznal svoju homosexualitu. „Milujem, že som trans, a milujem, že som queer. Som nekonečne inšpirovaný mnohými v transkomunite. Ďakujem za vašu guráž, štedrosť a prácu na tom, aby sa z tohto sveta stalo viac inkluzívne a súcitné miesto,“ povedal vtedy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Od svojho coming outu sa verejne angažuje ako hlasný podporovateľ práv transrodových ľudí. Fyzickou tranzíciou vrátane chirurgických zákrokov prešiel v priebehu niekoľkých rokov a vo svojom tele sa podľa príspevkov na Instagrame už konečne cíti spokojný.

Domov
Zdieľať
Diskusia