Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2021, 12:47
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Elliot Page je spokojný so svojím telom. Na Instagrame ho podporili tisíce fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI ELLIOT PAGE
Uložiť Uložené

Nový telefón, ale hlavne pevné sebavedomie.

Herec Elliot Page pridal na svoj instagramový profil selfie fotografiu pred zrkadlom, pričom podľa textu príspevku sa chcel pochváliť novým telefónom. Jeho fanúšikovia v komentároch však pochopili, že tým vyjadroval spokojnosť so svojím telom a novonadobudnuté sebavedomie.

Ešte v decembri 2020 vyhlásil, že je transrodovou osobou. „Pozdravujem, priatelia, chcem vám oznámiť, že som trans, prijímam oslovenie on/oni a moje meno je Elliot. Cítim sa šťastný, že to môžem napísať. Že tu môžem byť. Že som dospel do tohto štádia svojho života,“ napísal vtedy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @elliotpage

I keď v komentároch pod fotografiou získal v drvivej väčšine podporu, našli sa ľudia, ktorí sa mu za jeho coming out vysmievali. Kritikov sa však Elliot Page snaží ignorovať, o čom svedčí aj jeho nová fotografia.

V talkshow s Oprah Winfrey ešte v apríli opisoval, ako sa so svojím novým telom bez ženského poprsia cíti konečne spokojný. Zveril sa aj s tým, že mu chirurgický zákrok zmenil život a zároveň ho aj zachránil. Herec sa od svojho coming outu verejne angažuje ako hlasný podporovateľ práv transrodových ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia