Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2022, 20:34
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Batman sa rozpráva s nechutne zohaveným Jokerom v Arkhame. Sleduj 5-minútovú zmazanú scénu z filmu The Batman

Batman sa rozpráva s nechutne zohaveným Jokerom v Arkhame. Sleduj 5-minútovú zmazanú scénu z filmu The Batman
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Sleduj napínavý rozhovor medzi Jokerom a Batmanom, ktorý sa nedostal do finálneho zostrihu filmu The Batman.

Režisér filmu The Batman Matt Reeves sľuboval, že istý čas po premiére snímky publikujú spoločne so štúdiom Warner Bros. vymazanú scénu z filmu. Ide o 5-minútový rozhovor medzi Batmanom a Jokerom. Režisér však pripomína, že táto postava zatiaľ nie je Jokerom, iba sa ním v budúcnosti môže stať. 

Hrá ho Barry Keoghan, známy najmä z filmov Dunkirk či Eternals. Vo filme sa objavil v krátkej scéne na konci, kde sa spriatelil so záporákom Riddlerom, no v pôvodnom zostrihu mal ešte dôležitejšiu rolu, keď s Batmanom diskutoval o tom, kto je Riddler a aké má motívy.

Odporúčané
Seriál Severance je prekvapením roka. Zápletka ako z Black Mirror a skvelí herci ťa namotajú od prvej epizódy Seriál Severance je prekvapením roka. Zápletka ako z Black Mirror a skvelí herci ťa namotajú od prvej epizódy 24. marca 2022, 18:30

Batman si myslel, že mu „Joker“ môže pomôcť s profilovaním sériového vraha. Niečo v štýle seriálu Mindhunter či filmu Mlčanie jahniat, v ktorých sa agenti FBI rozprávali so sériovými vrahmi, aby lepšie pochopili ich myslenie. 

Nižšie si už pusti 5-minútovú scénu, v ktorej vidíme, že Joker je extrémne zohavený a zmrzačený takmer po celom tele. Je možné, že sa mu to stalo počas života, no neprekvapilo by nás, keby šlo o nejakú chorobu, s ktorou sa už narodil. Režisér Matt Reeves divákov upozornil, že pre tieto scény nemajú automaticky čakať, že sa Joker objaví v pokračovaní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia