Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. marca 2022, 19:07
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

VIDEO: Muž v Rusku hodil na kremeľský múr Molotovov kokteil

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Pravdepodobne tak ukazoval svoj postoj voči vojne na Ukrajine.

Neznámy muž v Rusku na nedávno zverejnenom videu tiktokera dendi123 hádzal na kremeľský múr Molotovov kokteil. V pozadí na stene vidno po zásahu horiace plamene. Na video upozornil NewsWeek. Môžeme iba predpokladať, že rebel z Ruska týmto svojským spôsobom protestoval proti vojne na Ukrajine a režimu prezidenta Vladimira Putina.

Video je natočené počas pomalej jazdy automobilu a na Tiktoku používateľa dendi123 si ho pozrelo takmer milión ľudí. Ostatné videá neznámeho tiktokera pritom videlo len niečo vyše tisíc sledovateľov.

Niektorí používatelia na sociálnej sieti muža útočiaceho na kremeľskú stenu podporovali, iní tvrdili, že príliš riskuje. V súčasnosti totiž polícia obyvateľov v Rusku hromadne zatýka aj za obyčajné nenásilné protesty.

V tomto prípade by tak s mužom určite nezaobchádzali v rukavičkách. Od 24. februára, keď Rusku spustilo inváziu, zadržali už viac než 15 000 demonštrantov. Všetky dôležité informácie o vojne na Ukrajine nájdeš v tomto vlákne.

@den_di123

Москва, Кремль.

♬ MALINOVAYA LADA - GAYAZOV$ BROTHER$
Domov
Zdieľať
Diskusia