Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2022, 10:54
Čas čítania 1:19
Martin Adam Pavlík

Influencerka z USA tvrdí, že bola ruskou špiónkou. Počas výcviku údajne dostávala lekcie sexu a učili ju aj, ako manipulovať

Influencerka z USA tvrdí, že bola ruskou špiónkou. Počas výcviku údajne dostávala lekcie sexu a učili ju aj, ako manipulovať
Zdroj: Instagram/@aliiaroza
ZAUJÍMAVOSTI RUSKO ŠPIONÁŽ
Uložiť Uložené

Aliia Roza je v súčasnosti šéfkou PR agentúry.

Tridsaťsedemročná Aliia Roza, šéfka PR agentúry žijúca v Beverly Hills, povedala pre britský bulvárny denník The Sun, že ako 18-ročná sa vycvičila na tajnú agentku na vojenskej akadémii neďaleko Moskvy a následne pracovala ako špiónka pre Rusko.

Žena s kazašským pôvodom údajne ukázala denníku The Sun fotky zo svojho tréningu na vojenskej akadémii, nemá však žiadne presvedčivé dôkazy na podporu svojho tvrdenia, že bola špiónkou. Vraj si odvtedy zmenila meno a od špionáže prešla k vedeniu vlastnej firmy zaoberajúcej sa stykom s verejnosťou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roza 🌹 (@aliiaroza)



Do Ameriky sa vraj dostala z Európy po tom, ako ušla z Ruska, keď takmer prišla o život počas nevydarenej misie, ktorej cieľom údajne bolo infiltrovať sa do mocného drogového gangu. Pre britský bulvár priblížila rôzne detaily výcviku. „Ukázali nám, ako zvádzať a manipulovať ľudí, ako strieľať z rôznych druhov zbraní, ako robiť bojové umenia a byť dokonalým vojakom v poli,“ povedala Roza. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roza 🌹 (@aliiaroza)



Výcvik na akadémii údajne zahŕňal aj lekcie sexu. „Cesta zvádzania je plánovaná stratégia a vyžaduje si čas. Sexuálna výchova bola naozaj dôležitá, pretože sme museli byť tými najlepšími milenkami. Potrebovali sme docieliť, aby osoba, ku ktorej sme sa mali dostať, k nám nebola len milá, ale aby sa do nás zamilovala a mohla nám poskytnúť potrebné informácie. Museli sme si získať jej dôveru,“ priblížila proces výcviku.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Na akadémiu šla údajne vzhľadom na rodinné zázemie. „Môj starý otec je národným hrdinom, bojoval v druhej svetovej vojne a svoje meno má dokonca napísané na pamätníku vo Volgograde. To je pre našu rodinu veľká vec,“ povedala Roza.

V posledných príbehoch na Instagrame odsúdila prebiehajúcu vojnu na Ukrajine a inváziu Ruska. Na sociálnej sieti má milión sledovateľov a na jej účte nájdeš napríklad aj fotky s Mikom Tysonom, Paris Hilton či hercom Jamesom Caanom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roza 🌹 (@aliiaroza)

   

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia