Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2022, 10:14
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Kanye West dostal od Instagramu ban za šikanovanie a nenávistné prejavy. Rasisticky vynadal známemu komikovi

Kanye West dostal od Instagramu ban za šikanovanie a nenávistné prejavy. Rasisticky vynadal známemu komikovi
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Konflikt Kanyeho Westa s novým priateľom Kim Kardashian prerástol do banu od sociálnej siete.

Kanye West najnovšie dotiahol svoje reakcie na konflikt so svojou bývalou partnerkou a s jej súčasným priateľom tak ďaleko, že mu musel Instagram udeliť 24-hodinový ban, informujú NBC News.

Pete Davidson a Kim Kardashian sú terčom raperovho hnevu už niekoľko týždňov, pretože West podľa vlastných slov bojuje o spokojnosť a bezpečnosť svojich detí, ktorým zakazuje natáčať videá na Tiktok a najradšej by s nimi trávil oveľa viac času. Davidsona označuje za človeka závislého od drog, ktorý má zlý vplyv na Kim aj samotné deti.

Odporúčané
Kanye West a Pete Davidson môžu zarobiť po 30 miliónov, ak sa pobijú v boxerskom súboji. Jake Paul im ponúka exkluzívny zápas Kanye West a Pete Davidson môžu zarobiť po 30 miliónov, ak sa pobijú v boxerskom súboji. Jake Paul im ponúka exkluzívny zápas 15. marca 2022, 13:52

Davidson s Westom si v posledných dňoch vymenili viacero ostrých slov, no Instagram reagoval banom až na raperove príspevky o komikovi Trevorovi Noahovi.

Ten vo svojej šou The Daily Show rozoberal rozvod Kanyeho a Kim s konštatovaním, že by si z tejto situácie fanúšikovia nemali uťahovať. Podľa Noaha je jasné, že konflikt generuje množstvo mediálneho záujmu, ale Kim zároveň očividne čelí obťažovaniu zo strany svojho bývalého partnera.

West na tieto slová zareagoval tým, že Noaha rasisticky dourážal na svojom Instagrame. Sociálna sieť mu vzápätí dala 24-hodinový ban, zmazala viacero príspevkov a zakázala mu pridávať nové fotografie, komentovať aj posielať súkromné správy.

Ak bude Kanye v takomto správaní pokračovať, podľa spoločnosti Meta budú proti nemu podniknuté ďalšie kroky.

Domov
Zdieľať
Diskusia