Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2022, 13:52
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Kanye West a Pete Davidson môžu zarobiť po 30 miliónov, ak sa pobijú v boxerskom súboji. Jake Paul im ponúka exkluzívny zápas

Kanye West a Pete Davidson môžu zarobiť po 30 miliónov, ak sa pobijú v boxerskom súboji. Jake Paul im ponúka exkluzívny zápas
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
NEWS KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Jake Paul sa rozhodol vstúpiť do konfliktu Kanyeho Westa aj Petea Davidsona, aby vraj ochránil deti Kim Kardashian.

Slovná prestrelka, ktorú medzi sebou spustili Pete Davidson a Kanye West, inšpirovala youtubera a boxera Jaka Paula, aby si pre nich pripravil ponuku na súboj v ringu.

Jake Paul ponúka obidvom mužom po 30 miliónov dolárov, ak ponuku príjmu a postavia sa do ringu, aby vyriešili konflikt päsťami, nie slovami. „Mám garantovaných 30 miliónov pre Kanyeho a 30 miliónov pre Peta,“ napísal Paul na svojom Twitteri. Obidvom navyše sľúbil bonusy za počet zakúpených pay-per-view vstupeniek, ktoré by sa mohli vyšplhať k desiatkam miliónov. Zápas by mal podľa neho trvať šesť kôl.

Odporúčané
Pete Davidson odpovedal Kanyemu Westovi na spŕšku urážok. Poslal mu fotografiu z postele Kim Kardashian Pete Davidson odpovedal Kanyemu Westovi na spŕšku urážok. Poslal mu fotografiu z postele Kim Kardashian 14. marca 2022, 12:22

„Poďme vyriešiť tento konflikt ako chlapi predtým, než to bude mať na deti ešte väčší dopad,“ skonštatoval Paul so slovami, že pred zápasom bude odmeny garantovať prostredníctvom bankového účtu prostredníka, kde uloží po 30 miliónov pre každého z nich.

Medzi Davidsonom a Westom sa posledné mesiace stupňuje napätie od chvíle, keď začal Davidson randiť s Kim Kardashianovou, ktorá minulý rok požiadala o rozvod. Manželstvo so známym raperom už podľa nej nefunguje, a tak nie je dôvod zostávať v ňom.

West opakovane Davidsona verejne zosmiešňoval a urážal, zatiaľ čo komik najnovšie poslal raperovi fotografiu priamo z postele Kim Kardashianovej a navrhol mu osobné stretnutie, aby konflikt vyriešili v súkromí.

Domov
Zdieľať
Diskusia