Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2022, 6:07
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Kocúr v čižmách dostane pokračovanie. Vo filme sa pokúsi obnoviť svojich deväť mačacích životov

Kocúr v čižmách dostane pokračovanie. Vo filme sa pokúsi obnoviť svojich deväť mačacích životov
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY KOCÚR V ČIŽMÁCH 2
Uložiť Uložené

Kocúra v čižmách 2 uvidíme v kinách už tento september.

O pokračovaní Kocúra v čižmách (Puss in Boots) sme prvýkrát informovali vo februári 2018 ešte v našej niekdajšej rubrike Raňajky s Filmkultom. Na film odvtedy už viacerí aj zabudli, no teraz sa z ničoho nič pripomína trailerom.

Druhú časť príbehu o obľúbenom kocúrovi z animákov Shrek mal pôvodne režírovať Bob Persichetti (Spider-Man: Into the Spider-Verse), no film nakoniec zrežíroval Joel Crawford (Croodovci 2). Strata režiséra, ktorý natočil vynikajúci komiksový film Spider-Man: Into the Spider-Verse, síce zabolí, no nový režisér svoju prácu prezentuje dobrým trailerom, ktorý animák vykresľuje v pozitívnom svetle.

Odporúčané
Najlepšie filmy a seriály podľa videohier Najlepšie filmy a seriály podľa videohier 15. marca 2022, 13:30

Hlavnú postavu opäť nahovorí herec Antonio Banderas, ktorého doplnia hlasy hercov ako Florence Pugh, Olivia Colman či Salma Hayek. Film Puss in the Boots: The Last Wish má premiéru stanovenú na 23. septembra.

Kocúr v čižmách sa vo filme pokúsi získať posledné želanie, ktorým by obnovil svojich deväť mačacích životov. Zistil totiž, že na svojich dobrodružných výpravách zomrel už osemkrát, a ak si nedá pozor, môže zomrieť navždy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia