Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2022, 15:58
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Generál Macko sa obul do Romany Tabák, ktorá chce viac žien v politike: Ak by boli kompetentné ako vy, vládol by tu chaos

NEWS ROMANA TABÁK
Uložiť Uložené

Romana Tabák tvrdí, že ak by bolo v politike viac žien, na svete by bolo viac mieru. Dočkala sa odpovede od niekdajšieho najvyššie postaveného Slováka v NATO.

Poslankyňa OĽaNO Romana Tabák v nedeľnom statuse na Twitteri napísala, že ak by na svete bolo viac žien v líderských politických pozíciách, bolo by viac mieru a menej vojen. „Viac žien do politiky,“ dodala kontroverzná poslankyňa Národnej rady SR, ktorá už svojimi vyjadreniami narobila veľa rozruchu. 

Na status reagoval aj generál a niekdajší najvyššie postavený Slovák v štruktúrach NATO Pavel Macko. „Pri všetkej úcte, pani Tabák, ak by vo vedúcich pozíciách v politike boli ženy s kompetenciou, ako máte vy, svet by skončil v totálnom chaose. Viac zodpovedných a kompetentných politikov v politike,“ napísal generál na Twitteri. 

Romane Tabák zároveň sledovatelia na sociálnej sieti pripomenuli jej fotografiu s ruským veľvyslancom na Slovensku, ktorý krátko po vypuknutí konfliktu nebol schopný odsúdiť ruskú agresiu na Ukrajine.

Fotku zverejnila Tabák ešte pár hodín pred vypuknutím konfliktu, 25. februára sa však v pléne Národnej rady SR za zdieľanie spoločnej snímky ospravedlnila.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia