Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2022, 10:14
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Hailey Bieber skončila v nemocnici, mala príznaky podobné mŕtvici. Malá krvná zrazenina v mozgu spôsobila nedostatok kyslíka

Hailey Bieber skončila v nemocnici, mala príznaky podobné mŕtvici. Malá krvná zrazenina v mozgu spôsobila nedostatok kyslíka
Zdroj: Kevin Mazur/Getty Images
NEWS JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Známa modelka raňajkovala s manželom Justinom Bieberom, keď zrazu pocítila príznaky slabej mŕtvice.

Modelku Hailey Bieber museli vo štvrtok ráno hospitalizovať, keď počas raňajok s manželom Justinom začala pociťovať príznaky podobné mŕtvici.

Populárna influencerka a tvár mnohých kampaní luxusných značiek sa s dôvernou informáciou zverila svojim fanúšikom v sobotu podvečer, keď už vedela, že je v poriadku. „Lekári zistili, že som mala veľmi malú krvnú zrazeninu v mozgu, čo spôsobilo nedostatok kyslíka,“ hovorí modelka s tým, že jej telo sa s problémom popasovalo samo v priebehu niekoľkých hodín.

Niektoré zahraničné médiá informovali o hospitalizácii známej osobnosti ešte vo štvrtok, v tom čase však mali len informácie z neoverených zdrojov. Až samotná Hailey potvrdila, že dôvodom urýchleného prevozu do nemocnice boli príznaky, ktoré mávajú ľudia pri mŕtvici. Podľa jej slov však bola krvná zrazenina veľmi malá a nespôsobila jej žiadne trvalé následky. 

„Bol to určite jeden z najdesivejších momentov v mojom živote. Už som doma, mám sa dobre a som veľmi vďačná všetkým úžasným lekárom a sestrám, ktorí sa o mňa starali,“ dodala. 

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Hailey Bieber na Instagrame nedávno oslavovala narodeniny so svojím manželom – populárnym spevákom Justinom, zverejňovala aj fotografie z aktuálnej kampane pre Miu Miu a sériu infografík, ktorými kritizovala prístup niektorých amerických štátov k menšinám. 

Bieber
Zdroj: Hailey Bieber/Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia