Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2022, 6:56
Čas čítania 0:54
Kamila Šebestová

20-ročné dievča údajne obchodovalo s vlastnými sestrami. Polícia varuje utečencov z Ukrajiny, aby si dávali pozor

20-ročné dievča údajne obchodovalo s vlastnými sestrami. Polícia varuje utečencov z Ukrajiny, aby si dávali pozor
Zdroj: Policie Slovenské republiky
NEWS OBCHODOVANIE S ĽUĎMI ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Obvinená Petra B. vraj predávala svoje sestry formou sexuálneho vykorisťovania. Dievčatá majú len 13 a 16 rokov.

20-ročná Petra B. z Nitrianskeho okresu údajne obchodovala s vlastnými sestrami. Tie majú len 13 a 16 rokov. Petra B. ich vraj nútila k tomu, aby sa zúčastnili na dohodnutých stretnutiach s neznámymi mužmi. Hrozila im fyzickým násilím, informuje o prípade Polícia SR.

Pravdepodobne ide o ženy, ktoré k nám prišli z inej krajiny. Prípad totiž rieši Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii úradu hraničnej a cudzineckej polície. 

Petra B. vraj jednotlivo so svojimi sestrami poskytovala mužom sexuálne služby a svoje sestry pod hrozbou bitky donútila sadnúť si na zadné sedadlá motorového vozidla klienta, s ktorým obvinená vykonávala sexuálne aktivity.

„Maloleté sestry sa museli vyzliecť, aby sa ich klienti mohli dotýkať, prípadne museli klienta uspokojiť. Za takéto služby údajne každý z klientov vyplácal vopred dohodnutých 50 až 100 eur,“ informuje polícia o hrozivom prípade obchodovania s ľuďmi na Facebooku

Obvinenej Petre B. v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody od 7 do 12 rokov. Momentálne je stíhaná na slobode. 

Policajti upozorňujú verejnosť, aby si všímali vykorisťovanie utečencov.

„Aj keď sa tento prípad netýka priamo Ukrajiny, chceme touto cestou upozorniť verejnosť, že občania Ukrajiny, ktorí sa po príchode na Slovensko ocitli bez peňazí a majetku, sa môžu ľahko stať obeťami vykorisťovania či obchodovania s ľuďmi, varuje polícia. 

 

„Buďte preto obozretní, ak sa vo vašom okolí pohybujú občania Ukrajiny, prípadne ich varujte, diskutujte s nimi,“ dodáva polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia