Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2022 o 6:33
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Štúdio Disney natočí viaceré pokračovania letného hitu Free Guy s Ryanom Reynoldsom

Štúdio Disney natočí viaceré pokračovania letného hitu Free Guy s Ryanom Reynoldsom
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY FREE GUY 2
Uložiť Uložené

Štúdio Fox potvrdzuje, že svet Free Guy rozšíria viaceré pokračovania.

Steve Asbell, riaditeľ hollywoodskeho štúdia 20th Century Fox, v rozhovore pre The Hollywood Reporter odhalil, že aktuálne čaká na finálny návrh scenára filmu Free Guy 2. Ide o pokračovanie minuloročného akčného blockbusteru so sci-fi prvkami.

Odporúčané
RECENZIA: The Batman RECENZIA: The Batman 3. marca 2022 o 13:30

Ryan Reynolds hral vo filme NPC (nehrateľnú) postavu v počítačovej hre, ktorá začala vnímať svoju existenciu a bojovala za práva videoherných postáv. V našej recenzii sme akčnej komédii udelili 8/10 a označili sme ju za najmilšie filmové prekvapenie roka. Snímka bola obľúbená aj v kinách po celom svete, takže sa diváci zrejme tešia na pokračovanie.

Nemusí pritom ostať len pri jednom pokračovaní. Riaditeľ štúdia Steve Asbell použil množné číslo, hovoril o viacerých filmoch zo sveta filmu Free Guy. Otázne je len to, či ich natočí režisér Shawn Levy, ktorý sa postaral aj o jednotku, a či hlavnú rolu opäť stvárni Ryan Reynolds alebo sa dej posunie iným smerom.

Domov
Zdieľať
Diskusia