Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2022, 8:52
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Conor McGregor chce kúpiť futbalový klub Chelsea, ktorý Roman Abramovič práve ponúkol na predaj. „Kúpme ju,“ napísal bojovník

NEWS CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Bojovník na Twitteri deklaroval svoj záujem o kúpu futbalového klubu Chelsea.

Conor McGregor zvažuje kúpu futbalového klubu Chelsea FC po tom, čo majiteľ Roman Abramovič oznámil, že klub skutočne plánuje predať. Írsky bojovník na možnosť odkúpiť klub zareagoval na Twitteri, kde zverejnil útržok z konverzácie pravdepodobne so svojím manažérskym tímom. 

McGregor v konverzácii napísal, že sa práve dozvedel o možnosti kúpiť Chelsea za 3 miliardy libier. „Kúpme ju,“ skonštatoval vzápätí MMA bojovník. O niekoľko hodín neskôr na Twitteri dokonca zverejnil animáciu, v ktorej sedí na tlačovej konferencii ako manažér Chelsea v tímovom oblečení a zhovára sa s Romanom Abramovičom.

Zatiaľ nie je jasné, nakoľko McGregor myslí svoj záujem o kúpu Chelsea seriózne. Ak by sa o prevzatie klubu pokúsil, na pomoc by si pravdepodobne musel zavolať investorov, pretože aj keď patrí medzi najlepšie platených športovcov sveta, majetok vo výške viac ako 3 miliardy libier zatiaľ určite nenazbieral.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Abramovič v stredu oznámil, že klub naozaj predáva, o čom sa v médiách špekulovalo posledné týždne. Ruský podnikateľ mal kedysi blízko k Vladimirovi Putinovi, a tak sa teraz po začiatku ruskej invázie na Ukrajinu radšej klubu rozhodol zbaviť.

„Nikdy to pre mňa nebolo o biznise alebo peniazoch, ale o čistej vášni pre futbal a klub,“ napísal Abramovič vo svojom vyhlásení. Ruský oligarcha plánuje výťažok z predaja Chelsea darovať na charitatívne účely pre obete vojny na Ukrajine.

Domov
Zdieľať
Diskusia