Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2022, 7:40
Čas čítania 0:29
Martin Adam Pavlík TASR

Skupina Anonymous vyhlásila kybernetickú vojnu ruskej vláde. Reagovať už muselo aj FSB

Skupina Anonymous vyhlásila kybernetickú vojnu ruskej vláde. Reagovať už muselo aj FSB
Zdroj: Youtube/Anonymous
POLITIKA ANONYMOUS RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Hackeri už napadli a znefunkčnili oficiálnu webovú stránku ruského kanálu RT News, ktorý skupina Anonymous označila za propagandistický.

Medzinárodná hackerská skupina Anonymous vyhlásila v noci zo štvrtka na piatok kybernetickú vojnu ruskej vláde. Hackeri tak robia deň po tom, čo Rusi napadli Ukrajinu a začali bombardovať viaceré mestá v krajine vrátane Kyjeva.   



„Kolektív Anonymous je oficiálne vo vojne proti ruskej vláde,“
uviedla skupina na svojom účte na sociálnej sieti Twitter. Skupina ďalej na Twitteri oznámila, že napadla a znefunkčnila oficiálnu webovú stránku ruského kanálu RT News, ktorý skupina Anonymous označila za propagandistický.

Krátko nato oddiel ruskej Federálnej bezpečnostnej služby (FSB) pre kybernetickú bezpečnosť vyhlásil kritický stupeň ohrozenia, píše DW. Ďalšie články o vojne na Ukrajine nájdeš tu. Situáciu môžeš spoločne s nami sledovať naživo.

Domov
Zdieľať
Diskusia