Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2022, 21:44
Čas čítania 0:55
Richard Balog

Na veľkosti záleží – minimálne v prípade novej kolekcie Rafa Simonsa

Na veľkosti záleží – minimálne v prípade novej kolekcie Rafa Simonsa
Zdroj: Raf Simons
MÓDA RAF SIMONS
Uložiť Uložené

Belgicky návrhár predstavil sériu modelov pre mužov aj ženy na obdobie jeseň/zima 2022.

Raf Simons je jedným z najuznávanejších módnych návrhárov v histórii a svojmu originálnemu rukopisu, ktorý ho dostal na vrchol, zostal verný aj v prípade kolekcie jeseň/zima 2022. 

Na veľkosti záleží – minimálne v prípade modelov spod rúk belgického mága, ktorý novú kolekciu venoval mužom aj ženám s obľubou v nadrozmerných strihoch a jedinečnosti.

Počas prehliadky predstavil spoločne až 52 kompletnych siluet a potešilo nás, že dizajnovo odlíšil svoju vlastnú líniu od produktov značky Prada, na ktorých spolupracuje s dedičkou talianského módneho impéria Miucciou. 

Odporúčané
COS, Theory aj Uniqlo. Tieto značky majú najlepšie základné modely tričiek, svetrov, košieľ či riflí COS, Theory aj Uniqlo. Tieto značky majú najlepšie základné modely tričiek, svetrov, košieľ či riflí 21. februára 2022, 13:30
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Raf Simons Official (@rafsimons)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Raf Simons Official (@rafsimons)

54-ročný rodák z Neerpeltu čerpal inšpiráciu zo súkromných archívov, ale aj z aktuálnych trendov, ktoré dokonale prispôsobil estetike značky Raf Simons. Výsledkom sú originálne modely oblečenia, doplnkov, tašiek, obuvi aj šperkov. 

Spomedzi jednotlivých modelov nás najviac zaujali nadrozmerné letecké bundy v rôznych dĺžkach, vlnené kabáty vo výrazných farbách, masívne čižmy s lesklou povrchovou úpravou a avantgardné pokrývky hlavy s otvormi na oči. Aktuálnu mániu okolo kukiel tým posunul na úplne nový level. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Raf Simons Official (@rafsimons)

Zaujímavými momentmi sú takisto vrchné diely vyrobené z lesklých materiálov podobných latexu a tašky vrátane kabeliek alebo ruksakov, ktoré Simons nafúkol do obrovských rozmerov. 

Teraz si už vychutnaj 13-minútový záznam z prehliadky, ktorá bola súčasťou programu Londýnskeho týždňa módy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia