Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 18:51
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Prvé fotky zo seriálového Pána prsteňov odhaľujú krásne kostýmy aj očarujúci fantasy svet Stredozeme

Prvé fotky zo seriálového Pána prsteňov odhaľujú krásne kostýmy aj očarujúci fantasy svet Stredozeme
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Seriál zo sveta Pána prsteňov sa začne vysielať už 2. septembra. Prvé fotky dokazujú, že sa máme na čo tešiť.

Amazon ukázal prvé obrázky z očakávaného seriálu Lord of the Rings: The Rings of Power. Ten bude na streamovacej službe Amazon Prime Video premiérovať už 2. septembra 2022. V pondelok by sme mali vidieť aj prvý trailer, no dovtedy sa môžeš pozrieť na vôbec prvé oficiálne fotografie. Tie ukazujú hercov v nablýskaných kostýmoch a krásne prostredie Stredozeme, v ktorom sa odohráva dej seriálu. 

Odporúčané
KOMENTÁR: Lady Gaga a Leonardo DiCaprio mali dostať nominácie na Oscara za svoje výkony v House of Gucci a Don’t Look Up KOMENTÁR: Lady Gaga a Leonardo DiCaprio mali dostať nominácie na Oscara za svoje výkony v House of Gucci a Don’t Look Up 8. februára 2022, 20:30

Príbeh bude zasadený tisícky rokov pred filmy Pána prsteňov, takže sa neteš na návrat niektorých z obľúbených hercov a postáv. Ale napríklad Elrond (vo filmoch ho hral Hugo Weaving) či Galadriel (hrala ju Cate Blanchett) v seriáli budú.

Samozrejme, budú veľmi mladí, a tak ich stvárnia noví herci. Elronda si zahral Robert Aramayo (hral mladú verziu Neda Starka z Game of Thrones) a mladú Galadriel zase Morfydd Clark (hrala v podarenom horore Saint Maud).

Prvé obrázky zo seriálového Pána prsteňovPrvé obrázky zo seriálového Pána prsteňovPrvé obrázky zo seriálového Pána prsteňovPrvé zábery zo seriálového Pána prsteňov.
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia