Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. februára 2022, 17:30
Čas čítania 5:38
Adam Novosad

Too Hot to Handle: Sú víťazi stále spolu? Takto dnes žije partia nadržancov z tretej série obľúbenej reality šou

Too Hot to Handle: Sú víťazi stále spolu? Takto dnes žije partia nadržancov z tretej série obľúbenej reality šou
Zdroj: Netflix
ZAUJÍMAVOSTI TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Tretia séria Too Hot to Handle priniesla nové páry, rozchody aj porušovanie pravidiel, ktoré vyvrcholilo nulovým zostatkom v banku. Ako žijú nadržanci dnes?

Tretia séria Too Hot to Handle mala na Netflixe premiéru v polovici januára, ale Slováci ju vo veľkom pozerali až do konca mesiaca, pretože pikantná reality šou zostávala na prvých priečkach sledovanosti až do posledných dní.

My sme sa preto pozreli na to, ako sa vyvinuli vzťahy medzi jednotlivými súťažiacimi, kto dal budovaniu spoločnej budúcnosti šancu aj po skončení natáčania a kto sa zase dostal do bodu, v ktorom si radšej vzájomne pomáha vyspať sa s cudzími ľuďmi. Partia nadržancov z tretej série po skončení natáčania rozhodne nezaháľala. 

Odporúčané
„Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach „Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach 23. januára 2022, 18:30

Nenapraviteľní rebeli Holly ScarfoneNathan Soan Mingomezulu

Holly a Nathan síce bývajú na opačných koncoch sveta, ale obaja ukázali, že kde je vôľa, tam je cesta. Ona pochádza z amerického Colorada, Nathan zase z Londýna, ale keďže sú obaja študenti, tak si mohli po skončení natáčania dovoliť spoločné stretnutie. Nathan sa živí ako model a študuje biznismanažment, Holly rovnako „študuje a vymetá párty“ na University of Colorado.

Holly pricestovala do Európy, kde s Nathanom prežila podľa jej slov nádherné chvíle. „Prišla som do Londýna a strávila som tam s Nathanom približne mesiac. Stretla som celú jeho rodinu, jeho starých rodičov, šli sme aj na vidiek. Bolo to úžasné,“ opísala stretnutie v Anglicku. Ani tieto zážitky ich však nespojili natoľko, aby spolu začali chodiť na diaľku.

Z úprimnej konverzácie vyplynulo, že obaja momentálne hľadajú niečo iné, a tak svoj vzťah nateraz zavesili na klinec. 

netflix
Zdroj: Instagram/HollyScarfone

Tvoria ešte víťazi Beaux Raymond a Harry Johnson pár?

Víťazná dvojica tretej série si domov odniesla po 45-tisíc dolárov, čo síce ani zďaleka nie je rovná stovka, ktorú mohli mať, keby nikto neporušoval pravidlá.

Odporúčané
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca 29. júla 2023, 10:00

Beaux a Harry prešli rozsiahlym procesom, ktorý z ich vzťahu spravil najpevnejší zväzok. Nanešťastie teraz už spolu nechodia. Keď sa vrátili z natáčania, potenciálne spoločné plány im pokazil lockdown v Anglicku, odkiaľ obaja pochádzajú. Beaux žije v Kente, Harry v Middlesbrough, a tak sa nemohli navštevovať a vzťah sa rozplynul.

V tolkšou po odvysielaní tretej série však prezradili, že sa spoločne chystajú na dovolenku, na čo ostatní súťažiaci reagovali podpichovačnými komentármi o tom, ako raz budú rodiť ich spoločného potomka. Zatiaľ čo Harry pracuje ako arborista, teda ošetrovateľ stromov, Beaux je modelka na voľnej nohe. 

Vzťah možno nie je nadobro stratený, pretože ako skonštatovala samotná Beaux, Harryho dlho nevidela. „Ale nikdy nevieš, čo sa medzi mnou a Harrym môže stať,“ pousmiala sa.

netflix
Zdroj: Instagram/beauxraymond

Izzy FairthorneJackson Mawhinney láskou nezahoreli

Vzťah Izzy a Jacksona nemal veľa času na rozvoj, pretože Jackson na exotický ostrov dorazil až v šiestej epizóde, aby trochu zamiešal rozdané karty.

Do oka mu rýchlo padla Izzy, ktorá si medzitým nevedela nájsť vhodného partnera. Izzy o sebe sama hovorila ako o slobodnej žene bez záväzkov s tendenciou striedať mužov každý týždeň.

Jackson sa síce snažil, ale z prvotného oťukávania nevznikol žiadny hlbší vzťah, aj keď sa fyzicky priťahovali. V tolkšou po odvysielaní tretej série však obaja priznali, že sú momentálne nezadaní a neplánujú spoločnú budúcnosť.

Odporúčané
Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz 8. decembra 2022, 17:30

„Chodíme spolu von a chceli by sme spolu chodiť von častejšie. Mám pocit, že keby sme išli von, a teraz to bude znieť hrozne, tak by sme sa buď spolu vyspali, alebo by sme pomohli jeden druhému vyspať sa s niekým iným. Mám takýto typ vzťahu,“ prezradil Jackson o spojení s Izzy.

Ona sama poznamenala, že postupne zisťovali, či skôr nie sú iba kamaráti, ale dnes vraj nevedia, na čom vlastne sú. Jackson, mimochodom, pochádza z elitnej britskej rodiny političky a sudcu, avšak ani to mu nezabránilo urobiť si hanbu počas spiatočného letu z Too Hot to Handle – opil sa s Beaux a Harrym, vynadali posádke lietadla a museli zaplatiť po 3-tisíc dolárov na pokutách.

Netflix
Zdroj: Instagram/georgiahassarati


Austrálčanka Georgia Hassarati sa rýchlo začína nudiť

Austrálčanka Georgia bola od začiatku tretej série výraznou postavičkou. Lepili sa na ňu nielen mužské pohľady, ale aj telá súťažiacich. Ona sama seba už v dokrútke označila za ženu, ktorá sa veľmi rýchlo začne nudiť.

„Ľahko sa začnem nudiť a rýchlo sa posúvam ďalej,“ hovorila všetkým potenciálnym partnerom. V živote jej najväčšiu radosť robí šteniatko Sponge, ale aj cestovanie. Na mužoch vraj miluje tetovania každého druhu, ale ak sa im nepodarí udržať jej pozornosť, veľkú šancu na úspech vraj nemajú.

Odporúčané
Čakáš divoký sex ako v Too Hot to Handle, zrazu príde nával drámy. Nová kórejská zoznamovacia reality šou od Netflixu ťa pohltí Čakáš divoký sex ako v Too Hot to Handle, zrazu príde nával drámy. Nová kórejská zoznamovacia reality šou od Netflixu ťa pohltí 7. januára 2022, 14:30

„Veľmi som osobnostne vyrástla a teraz som dospela do bodu, keď som pripravená niekoho stretnúť, byť úprimná a otvorená vo svojich pocitoch a nájsť tú správnu osobu,“ vysvetlila svoj posun od skončenia nakrúcania. Momentálne je podľa vlastných slov v procese dokončovania štúdia, po ktorom sa chce naplno vrhnúť do práce pôrodnej asistentky.  

netflix
Zdroj: Instagram/stevanditter

Stevan Ditter je odpoveďou na tvoje „daddy issues“

Ak by si dostal úlohu opísať typického účastníka Too Hot to Handle, vyhovovala by ti každá charakteristika tohto 26-ročného Američana.

Stevan sa živí ako model, čomu sa pri pohľade na vypracovanú potetovanú postavu, prenikavý pohľad a brčkavé vlasy nedá čudovať, ale zatiaľ príliš veľkú dieru do sveta neurobil. Na Instagrame doteraz nazbieral vyše 220-tisíc followerov. Kedysi sa mu v opise profilu hrdo vynímala veta, že je „odpoveďou na tvoje daddy issues“.

Tento charizmatický mladík pôsobí v Los Angeles, kde vraj najviac miluje chodiť na párty, priťahovať ženskú pozornosť a flirtovať s každým, kto oňho prejaví záujem. Nečudo, že na strednej škole vyhral ocenenie pre najväčšieho playboya celej školy. 

netflix
Zdroj: Instagram/truthsworld

Texaský lámač sŕdc Robert „Truth“ DuVaun

Tvorcovia Too Hot to Handle sa tento rok v tretej sérii snažili vybrať rozmanitú skupinu sexy súťažiacich, ktorí sa však neživia výlučne ako influenceri alebo modelky.

Odporúčané
Týchto 12 nadržancov z latinskoamerického Too Hot to Handle pobláznilo Instagram. Odviazaný sex niektorí premenili na lásku Týchto 12 nadržancov z latinskoamerického Too Hot to Handle pobláznilo Instagram. Odviazaný sex niektorí premenili na lásku 4. októbra 2021, 18:59

Robert DuVaun alebo Truth, ako sám seba prezýva, momentálne na vysokej škole študuje kriminológiu. Ide o vednú disciplínu, ktorá skúma kriminalitu ako sociálny jav aj príčiny jej vzniku.

Ani to mu však nebráni, aby na svojej univerzite v Texase žil párty životom. V Too Hot to Handle od začiatku veril, že „Lana nechá hráčov hrať sa“, ale toto želanie sa mu nesplnilo. Vo voľnom čase obľubuje basketbal.

Už pred začiatkom reality šou však nazbieral viac ako 100-tisíc followerov na Tiktoku, kde točil vtipné videá a využíval svoju svoju vypracovanú potetovanú postavu. Pred účasťou v šou sa vraj vždy zaplietol s príliš veľkým množstvom žien, a tak sa nevedel usadiť, čo sa nezmenilo ani po odvysielaní tretej série.

netflix
Zdroj: Instagram/Patrick Mullen


Havajský boh lásky Patrick Mullen

Od prvej chvíle pútal pozornosť ako havajský boh, ktorý si výzor požičal od Jasona Momou, ale napokon v lovení ženských sŕdc na ostrove neuspel. Ba čo viac, dokonca zo súťaže dobrovoľne odstúpil.

Dnes 29-ročný Patrick sa v dokrútkach prezentoval ako alfasamec, ktorý je vraj ochotný splniť turistkám na Havaji všetky romantické predstavy o divokej letnej láske. „Bol som v takmer každej krajine Európy, hoci som ich nikdy nenavštívil,“ skonštatoval v odpovedi na otázku, s koľkými ženami už spal.

Odporúčané
Divoká súlož a ukájanie bez hanby pred plnou spálňou súťažiacich. Latinskoamerické Too Hot to Handle stráca všetky zábrany Divoká súlož a ukájanie bez hanby pred plnou spálňou súťažiacich. Latinskoamerické Too Hot to Handle stráca všetky zábrany 2. októbra 2021, 14:30

Z Patricka sa však postupom času vykľul citlivý a emocionálne nabitý chlapík, ktorý sa vyhýbal snaženiu nadväzovať kontakty so ženami, ale radšej sa posunul do pozície strážcu pokladnice. Zrejme si svoju úlohu neplnil veľmi dobre, pretože v jednom bode súťažiaci zrazili výhru z 200-tisíc dolárov až na nulu.

Patrick je však v bežnom živote vyštudovaný botanik, a tak sa na Havaji venuje najmä starostlivosti o rastliny a ich výskumu. V tomto prípade naozaj nejde o influencera.

netflix
Zdroj: Instagram/jazkills


Jaz Holloway s obrovským podnikateľským duchom

Jazlyn možno označiť za najpodnikavejšiu súťažiacu v celej tretej sérii Too Hot to Handle. Nielenže založila vlastnú značku spodnej bielizne Private Goods, ale má aj vlastnú značku mejkapu a popri svojom biznise sa venuje modelingu.

Podľa jej dokrútky jej popri podnikaní nezostáva príliš veľa času na seriózne vzťahy, a tak sama povedala, že v posledných rokoch preferovala najmä náhodné a krátkodobé spojenia s mužmi namiesto serióznych vzťahov. Viackrát sa jej vraj stalo, že sa vzťah začal zintenzívňovať, a tak ho rovno pretrhla a utiekla.

Jazlyn vyrástla vo vojenskej rodine, a tak vraj má hlboko zakorenenú disciplínu aj vysoké nároky na každého muža, ktorý sa mihne v jej živote. V tretej sérii Too Hot to Handle sa jej možno aj preto nepodarilo nadviazať žiadne hlbšie spojenie. O svojom súkromí toho aj tak príliš veľa nechcela prezrádzať.

netflix
Zdroj: Instagram/Olga Bednarska

Zostávajúci súťažiaciObi Nnadi prišiel do šou už v tretej epizóde, ale veľa vody na ostrove nenamútil. Narodil sa síce v Nigérii, ale dnes žije v kanadskom Toronte a pracuje ako fitnestréner.

Odporúčané
Tri sexy krásky verzus 24 nadržancov a romantikov. V reality šou Fboy Island nájdeš bitcoinového investora, ale nedostatok erotiky Tri sexy krásky verzus 24 nadržancov a romantikov. V reality šou Fboy Island nájdeš bitcoinového investora, ale nedostatok erotiky 7. augusta 2021, 15:30

Olga Bednarska sa narodila a vyrástla v Anglicku, ale jej pôvod treba hľadať v Poľsku. Sama sa označila za poľskú párty ženu, ktorá do Too Hot to Handle mala priniesť trochu „východoeurópskej príchute“, ale nechcela rozprávať o tom, čím sa živí.

Brianna Giscombe je Američanka z Kalifornie, ktorá dorazila v šiestej epizóde a rovno vyvolala rozruch, keď sa pokúsila zbaliť zadaného Nathana. Pracuje ako mejkapová artistka, hosteska a beauty manažérka, ale v minulosti si vyskúšala aj prácu na zákazníckej linke.

Domov
Zdieľať
Diskusia