Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2022, 15:58
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Ďalší zvrhlík onanoval pred ženou vo vlaku. Privolala políciu a skončil v putách

Ďalší zvrhlík onanoval pred ženou vo vlaku. Privolala políciu a skončil v putách
Zdroj: TASR/Roman Hanc
ZAUJÍMAVOSTI SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Po vykonaní potrebných úkonov polícia vzniesla obvinenie voči 42-ročnému Mariánovi B. z okresu Galanta a umiestnila ho v cele policajného zaistenia.

Počas sobotňajšej cesty z Krakovian do Bratislavy pred 39-ročnou ženou vo vlaku masturboval 42-ročný muž, píše Polícia slovenskej republiky na Facebooku.

O podobných prípadoch v Refresheri pravidelne píšeme, aby si ľudia pred týmto problémom nezatvárali oči a aby sa ženy cítili bezpečnejšie. Ak aj ty vnímaš sexuálne obťažovanie ako vážny problém, na ktorý treba neustále poukazovať, staň sa členom Refresher+ klubu a podpor nás.

Podľa policajtov si zvrhlík sadol oproti žene krížom cez uličku, pričom ju uprene pozoroval, po chvíli vytiahol z nohavíc pohlavný úd a začal pred ňou onanovať. Len čo to bolo možné, žena zavolala na 158 a policajti muža v čase krátko po 10.15 h chytili. 



Potom ho previezli na policajné oddelenie s cieľom vykonania ďalších potrebných procesných úkonov. Muž týmto konaním spôsobil verejné pohoršenie a zároveň sa dopustil protiprávneho konania.

Poverený policajt odboru železničnej polície začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol obvinenie voči 42-ročnému Mariánovi B. z okresu Galanta a umiestnil ho v cele policajného zaistenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia