Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2022, 14:11
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Vikingovia sú späť. Nový seriál na Netflixe nebude nič pre citlivky

Vikingovia sú späť. Nový seriál na Netflixe nebude nič pre citlivky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY VIKINGS: VALHALLA
Uložiť Uložené

Sleduj nový trailer na seriál Vikingovia: Valhalla, ktorý dokonale vykresľuje brutalitu stredoveku.

Netflix vypustil nový trailer na pripravovaný seriál Vikings: Valhalla, ktorý sa zameria na udalosti po pôvodnom seriáli Vikingovia od stanice History. Nový seriál vyrobili rovnakí ľudia, musíš sa však pripraviť na celkom inú dobu a hercov.

Odporúčané
Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal 17. januára 2022, 12:30

V seriáli nebudú hrať žiadni svetoznámi herci. Dej sa posunie sto rokov do budúcnosti (v tomto prípade vlastne do minulosti, keďže sa bavíme o 11. storočí). Zameria sa na slávne vikingské osobnosti a narastajúce napätie a konflikty medzi Anglickom a drsnými severskými bojovníkmi. Trailer nižšie je dôkazom toho, že nový seriál nebude pre deti. Priprav sa na poriadne krvavé zábery a brutálne bitky. Prvá séria bude mať 8 epizód a na Netflixe ju začnú streamovať už 21. februára 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia