Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2022, 18:15
Čas čítania 0:34
Kamila Šebestová

Tieto miesta na výlety po Slovensku ti odporúča Miss Slovensko 2021 či Laci Strike

REFRESHER CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM NA VÝLET – SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Osem známych osobností a našich sledovateľov nám odporučilo miesta na cestovanie po Slovensku.

Za posledné dva roky naše cestovateľské plány viackrát ovplyvnila pandémia. Často sa pre opatrenia spojené s koronavírusom nedalo vycestovať na vopred naplánovanú dovolenku. Toto zvláštne obdobie však veľa ľudí využilo na to, aby lepšie spoznali Slovensko. 

Medzi nimi je aj Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková, herečka Zuzana Vačková alebo tanečník Laci Strike. Pýtali sme sa ôsmich známych osobností a sledovateľov Refresheru na ich obľúbené výletné miesta na Slovensku

Respondenti boli do rubriky REFRESHER QnA oslovení bez toho, aby redakcia vopred poznala ich názor. Panel respondentov sa bude obmieňať.
Refresher, leto, cestovanieRefresher, leto, cestovanieRefresher, leto, cestovanieRefresher, leto, cestovanie
Zobraziť galériu
(8)

Cestovanie po Slovensku momentálne nie je nijako limitované. S covid pasom môžeš cestovať všetkými spojmi, a to kam len chceš. 

So zahraničím je to však trochu komplikovanejšie. Ak chceš vycestovať, odporúčame ti pozrieť si presné obmedzenia na hraniciach na stránke ministerstva zahraničných vecí. Kým niektoré krajiny napriek omikronu opatrenia uvoľňujú (Veľká Británia, Španielsko), iné ich, naopak, sprísňujú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia