Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2022, 15:15
Čas čítania 1:00
Jakub Paulík

Otec agresorky, ktorá vraj zbila 11-ročné dievča: Moja dcéra jej pomáhala tým, že ju prefackala

Otec agresorky, ktorá vraj zbila 11-ročné dievča: Moja dcéra jej pomáhala tým, že ju prefackala
Zdroj: Polícia SR
NEWS ALKOHOL POLÍCIA SR ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené

Rodič údajnej útočníčky tvrdí, že všetko sa odohralo úplne inak.

Partia tínedžerov v Miloslavove opila, zbila a vyzliekla 11-ročné dievča. Celý útok si nahrávali na telefón. K incidentu sa na Facebooku nedávno vyjadril otec jedného zo starších dievčat, ktoré vraj na 11-ročnú útočili. Prišiel však s verziou, že jeho dcéra nebola agresorkou, ale 11-ročnému dievčaťu, naopak, pomáhala. Príspevok, ktorý medzičasom zmazal, nájdeš v nižšie priloženej galérii.

Tvrdí, že 11-ročné dievča vypilo polovicu fľaše vodky, aby sa pred partiou ľudí predviedlo. Dobrovoľné popíjanie tvrdého alkoholu však dievčina odmieta. Keď následne údajne odpadla, vraj sa jej snažili pomôcť. „Moja dcéra jej dávala pomoc tým spôsobom, že ju prefackala a strčila jej prsty do krku, aby sa vyvracala, čo sa našťastie aj podarilo,“ napísal otec jedného zo starších dievčat.

Fotografie nahého dievčaťa podľa otca vznikli iba omylom, keď ju zdvíhali zo zeme. Krvácanie z nosa, ktoré je vidno na videu, údajne všetkých odplašilo a jeho dcéra s ňou ako jediná počkala na záchranku. Dodal dokonca, že 11-ročné dievča sa teraz teší z toho, že je stredobodom pozornosti.

Odporúčané
Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) 16. marca 2024, 9:30

Matka 11-ročného dievčaťa zanechala otcovi údajnej útočníčky na Facebooku tvrdý odkaz. Odmieta, že by sa jej dcéra po takomto incidente tešila pozornosti, a napísala mu, že nemá chrbtovú kosť. Na kameru pre TV Markíza povedala, že jej každý deň chodia nahé fotografie a videá jej dcéry, pričom sa bojí, aby si nesiahla na život.

Polícia dnes začala trestné stíhanie vo veci lúpeže, informovala o tom na Facebooku. Fungovanie detského gangu v Miloslavove však nemohla potvrdiť. Zatiaľ teda nie je isté, či tínedžeri na deti útočili už v minulosti.

Správa otca údajnej agresorky.Správa otca údajnej agresorky.Správa matky 11-ročného dievčaťa.Správa otca údajnej agresorky.
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia