Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2021 o 6:05
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Northman – brutálny trailer na vikingský príbeh o pomste láka na novinku režiséra Čarodejnice s množstvom hereckých hviezd

Northman – brutálny trailer na vikingský príbeh o pomste láka na novinku režiséra Čarodejnice s množstvom hereckých hviezd
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY NORTHMAN
Uložiť Uložené

Northman dorazí do kín už v apríli a po tomto traileri ti bude jasné, prečo sa radí k najočakávanejším filmom roka.

Režisér Čarodejnice a The Lighthouse Robert Eggers dokončuje severský film The Northman. Na rozdiel od svojich predošlých filmov sa pustil do väčšieho množstva akcie a náročnejšej produkcie. Ako už napovedá trailer, dočkáme sa množstva vikingských bitiek a akčných scén, v ktorých sa nebude šetriť krvou.

Odporúčané
10 najočakávanejších hororov roka 2022 10 najočakávanejších hororov roka 2022 20. decembra 2021 o 9:30

Dej bude sledovať mladého chlapca, ktorý unikne pred svojím strýkom. Ten sa rozhodol zavraždiť svojho brata a ovládnuť jeho moc. Z chlapca sa však stane nebezpečný zabijak, ktorý je odhodlaný svoju rodinu pomstiť. 

Zahrať si okrem Nicole Kidman, Ethana Hawka, Anye Taylor-Joy a Willema Dafoea mali aj bratia Alexander a Bill Skarsgardovci. Bohužiaľ, Bill musel herecké obsadenie opustiť pre zaplnený pracovný kalendár. Vôbec to však neprekáža. Herecké obsadenie je už aj tak nesmierne nabité. Premiéra je naplánovaná na 22. apríl 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia