Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2022, 15:30
Čas čítania 1:11
refresher team

3 dôvody, prečo tisícky ľudí používajú Refresher aplikáciu

3 dôvody, prečo tisícky ľudí používajú Refresher aplikáciu
Zdroj: Refresher
REFRESHER ANDROID APLIKÁCIE IOS APLIKÁCIE REFRESHER+
Uložiť Uložené

Ešte stále nemáš našu aplikáciu? Prečítaj si, prečo sa ju oplatí mať v mobile.

Čítaš pravidelne Refresher? Ak tak práve nerobíš cez našu aplikáciu, povieme ti, prečo by si to mal zmeniť. Používajú ju tisícky našich čitateľov a rozhodne má zmysel sa k nim pridať. Nielenže máš všetok náš obsah poruke, ale aplikácia skrýva aj niekoľko užitočných funkcionalít. Prečítaj si o nich viac. 

Dôležité správy vieš medzi prvými

Vďaka upozorneniam, ktoré si môžeš v aplikácii nastaviť podľa svojich preferencií, vieš všetky dôležité informácie medzi prvými. To, ako si ich môžeš zapnúť, si prečítaj v tomto našom článku. Či už ide o nové nariadenia, ktoré schválila vláda, zmenu počasia, pred ktorou varujú meteorológovia, alebo nejaké hudobné novinky.

Upozornenia si môžeš nastaviť podľa toho, či chceš vedieť o všetkých novinkách na našom webe alebo iba o dôležitých správach, prípadne sleduješ konkrétne témy, ktoré ťa zaujímajú. A ak si predplatiteľ, oplatí sa zapnúť si upozornenia aj na benefity – vždy keď pridáme nejaký nový, budeš o tom vedieť. 

aplikácia
Zdroj: Refresher

Nemusíš sa stále prihlasovať 

V aplikácii Refresher si stále prihlásený, takže máš neustále prístup k podstatným informáciám. Ak nás najčastejšie sleduješ na Instagrame, po prekliknutí z príbehu sa dostaneš rovno do aplikácie, nemusíš sa prihlasovať a s predplatným môžeš prémiový obsah pokojne čítať hneď. 

Pohodlne si tu zaplatíš predplatné

Či už sa chceš pridať k predplatiteľom, alebo si svoje predplatné zmeniť či predĺžiť, môžeš tak urobiť pohodlne v aplikácii. Ak máš iPhone, zaplatíš predplatné cez ApplePay, no sú tu aj ďalšie možnosti, ako platba kartou či cez PayPal.

aplikácia
Zdroj: Refresher
Aplikáciu pre iOS stiahneš tu, aplikáciu pre Android stiahneš tu.

To sú len tri dôvody, prečo sa oplatí mať aplikáciu Refresher, no je ich viac. Okrem toho, že máš všetok náš obsah poruke, môžeš si tu čítať články, ktoré si si predtým uložil  či už na webe, alebo v aplikácii. Na jednom mieste nájdeš benefity, market aj podcasty, skrátka všetko, čo potrebuješ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia