Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 9:08
Čas čítania 1:24
Vojtěch Vanda

Kim Kardashian je o krok bližšie, aby sa stala právničkou. Kľúčovú skúšku zložila na štvrtý pokus

Kim Kardashian je o krok bližšie, aby sa stala právničkou. Kľúčovú skúšku zložila na štvrtý pokus
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim sa tým pochválila na svojom Instagrame.

Kim Kardashian je o krok blíže k dosažení svého snu stát se právničkou. Jak se pochlubila v pondělí na Instagramu, složila takzvanou „baby bar“ zkoušku, což je podle The Wall Street Journal velká zkouška pro studenty prvního ročníku právnické školy. Kardashian se však netajila tím, že jí zkouška dala zabrat a že ji složila až na čtvrtý pokus. „Vím, že by můj otec byl na mě hrdý,“ napsala influencerka na internet.

Odporúčané
Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian sú stále manželia. V šou SNL ju vraj donútili povedať, že sa rozviedli Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian sú stále manželia. V šou SNL ju vraj donútili povedať, že sa rozviedli 5. novembra 2021, 16:05

„Když se dívám do zrcadla, jsem velmi pyšná na ženu, která se v něm odráží,“ začala poeticky svůj post jednačtyřicetiletá Kim Kardashian, když ohlásila svým followerům, že zvládla první velkou zkoušku na právnické škole.

Domov
Zdieľať
Diskusia